9 lucruri despre care părinții tăi nu ți-au vorbit niciodată

Părinții noștri sunt cei mai apropiați, mai minunați și mai importanți oameni din viața noastră. Există totuși unele lucruri despre care părinții noștri nu ne-au vorbit niciodată.

1. Mereu au fost îngrijorați pentru noi

Devenind adulți, credem că părinții nu ar trebui să se mai îngrijoreze pentru noi. Dar uităm că principala lor meserie nu era aceea de a câștiga bani, dar să se asigure că vom crește persoane fericite și de succes. Și noi, în locul lor, am fi la fel de îngrijorați. Lumea din jurul nostru este plină de capcane și pericole și părinții nu pot decât spera că au reușit să ne învețe tot ce avem nevoie pentru a le evita.

2. Le-a fost greu să ne lase liberi

Părinților le-a fost greu și dureros să se despartă de noi atunci când am plecat la facultate, când ne-am înrolat în armată sau pur și simplu ne-am mutat într-un alt apartament. Dar ei erau mândri de noi și au înțeles că acestea sunt lucruri necesare și inevitabile.

3. Dacă ar avea de ales, ar face totul fără ezitare

Ei sunt cei care ne iubesc necondiționat, fără să ne ceară nimic în schimb. Dacă ar fi să facă alegeri, ar alege totul în favoarea noastră.

4. Au plâns pentru noi și din cauza noastră

Au plâns când ne-am născut. Au plâns de fericire când am făcut primul pas. Au plâns de fericire când am rostit primul cuvânt, am primit prima diplomă… Părinții mereu vor fi mândri de oricare din realizările copiilor lor.

5. Chiar dacă greșim, părinții oricum ne iubesc

Părinții mereu au o legătură specială cu noi. Chiar dacă mai greșim uneori, ei mereu ne vor iubi și ne vor fi alături.

6. Le place pur și simplu să ne privească

Suntem cea mai bună creație a părinților noștri. Suntem mândria și bucuria lor. Înainte de a intra în viața lor nu au mai iubit pe nimeni atât de intens.

7. Au sacrificat multe pentru noi

Când oamenii decid să aibă copii, ei jertfesc foarte multe: nu dorm multe nopți atunci când suntem bebeluși. Vacanțele, cariera și alte obiective importante trec pe locul doi și cea mai bună bucată de tort ne-a fost oferită nouă.

8. Nu sunt perfecți

De acest devenim conștienți de-a lungul timpului. În copilărie, părinții ni se par incredibil de puternici, deștepți și aproape divini, dar nici ei nu sunt perfecți. Chiar și noi, atunci când vom deveni părinți, nu vom fi perfecți. Dar mereu vom lua exemplu de la ei și vom fi la fel de puternici.

9. I-a durut să ne audă plângând

Nu pentru că i-am enervat. Singurul lucru pe care și l-au dorit părinții noștri a fost să ne vadă fericiți. Iar atunci când am căzut de pe bicicletă, plângând în hohote și având genunchii juliți, ei au simțit durerea noastră în rând cu noi.

Sursa :