fb

9 lucruri care le irită pe toate femeile

Iată cele 9 lucruri care le scot pe femei din sărite:

În timp ce ele pot fi niște îngeri, un singur cuvânt sau o frază poate să le transforme în niște demoni.

1. Când îi spui că sunteți doar prieteni

Când ești respinsă, acest lucru este dureros. Dar este și mai dureros să fii catalogată ca o simplă prietenă.

2. Când nu o prezinți cum se cuvine

Nimic nu doare mai mult decât gândul că contezi pentru un băiat, când el nu crede acest lucru. Înțelegi acest lucru când el te prezintă prietenilor sau familiei ca pe o ”prietenă”. Însă dacă petreceți timpul împreună și vă permiteți intimitate fizică, atunci nu știu cât de corect ar fi ca el să te introducă în acest mod.

3. Respingerea

Femeile simt nevoia să se simtă dorite. Nimic nu indispune mai mult ca atunci când partenerul le refuză apropiere fizică. Acest lucru afectează ego-ul și orgoliul femeii.

4. Adevărul dur

Niciodată nu îi spune unei femei un adevăr dur, chiar dacă ea promite că nu se va supăra. Există multiple metode de a spune ceva unei femei, iar franchețea bărbatului nu este cea mai potrivită.

5. Reacțiile nepotrivite atunci când ea este indispusă

Când femeile sunt indispuse, ele se așteaptă ca partenerul să le ofere susținerea adecvată.

Ele își doresc ca persoanei iubite să nu-i fie indiferent. Dacă bărbatul nu va demonstra emoțiile potrivite, femeia va consideră că lui nu-i pasă.

6. Să îi spui să se calmeze

Pe de o parte, femeii nu îi place senzația pierderii controlului atunci când ea este furioasă și nu îi place să fie atenționată de acest lucru. Pe de altă parte, femeia consideră că bărbatul supraestimează nivelul nebuniei ei.

7. Comportamentul bărbatului pe o rețea de socializare

Femeia nu vrea ca bărbatul ei să manifeste simpatie față de o altă femeie. Ea nu vrea ca bărbatul ei să adauge în lista de prieteni alte femei. Mai bine bărbații ar evita să posteze fotografia împreună cu reprezentanta genului feminin, dacă ea nu este mama sau sora lui.

8. Ascultarea pasivă

Femeile urăsc să fie ignorate. Unicul lucru care poate fi mai rău decât ignorarea, este ascultarea pasivă. Acesta este ascultătorul care dă răspunsuri de tipul: ”aha, ok”, ”wow”, care sunt menite să creeze doar iluzia că persoana este atentă.

Advertisement

9. Să fi pe planul secundar

O femeie nu poate suporta să știe că se află pe al doilea loc. Pentru o femeie este foarte important să fie o prioritate pentru bărbat.

Source :

creu