Într-o zi îți vei aminti de el. Vei trăi emoții, săruturi și cuvinte din trecut. Și vei regreta

Într-o zi îți vei aminti de el. De zâmbetul şi de privirea-i caldă. Îți va fi dor de felul încare te îmbrățișa și de săruturile pe care ți le dădea pe neașteptate. Vei dori să  trăiești din nou acele momente, acele plimbări, acele cuvinte, acele emoții. Dar va fi prea târziu.

Te-ai jucat cu sentimentele lui, l-ai rănit şi l-ai mințit. Credeai că banii sunt mai importanți decât iubirea sinceră. Ah, cât te-ai înşelat. Ah, cât de mult ai greşit când i-ai lăsat sufletul gol. Uită-l, el şi-a găsit omul inimii. El a fost sincer şi acum e iubit. Tu ai jucat teatru şi ai rămas doar cu banii.

Nu doar bărbații mint şi provoacă durere. Și femeile rănesc, uneori mai dur și mai pentru toată viața. Sunt femei care vor doar bani, ar face orice pentru ei. Îşi vând corpul şi sufletul. Sau femei cărora nu le pasă, care cred că așa ca el vor mai găsi o mie. Și nu găsesc. Și își dau seama apoi ce au pierdut. Și vor să dea timpul înapoi. Înțeleg că asta e imposibil și regretă. Sunt femei care pleacă înainte să înțeleagă pe cine au alături. Și e greșit, la fel de greșit când pleacă și bărbații. Contează să simți, contează să vrei alături un om drag, contează să păstrezi.

Cu drag, Mary!