fb

10 filme superbe pe care fiecare femeie trebuie să le privească de una singură

Există filme pe care toate femeile trebuie să le vadă cel puțin o dată în viață. Unele dintre ele sunt visătoare, altele amuzante, în timp ce câteva te pot răni. Important este că sunt genuri diferite și imprevizibile ca finalitate.

Mai jos îți prezentăm 10 filme care transmit lecții de viață incredibil de valoroase. Te vor distra, inspira și ghida în luarea deciziilor necesare în viața reală. Acordă-ți timp pentru a te bucura de aceste filme.

„Ce-și doresc femeile”

După un accident, Nick Marshall, un playboy narcisist din Chicago, capătă abilitatea de a auzi gândurile femeilor. Își dă seama că poate folosi în avantajul lui acest lucru atât în carieră, cât și în dragoste. Cunoscând mai bine psihologia femeilor, începe să le înțeleagă și să le simpatizeze mai mult.

„Soacra mea este o scorpie”

După mulți ani de căutare a bărbatului potrivit, Charlie, o femeie inteligentă și fermecătoare, îl întâlnește în cele din urmă pe Kevin, un bărbat de succes și grijuliu, care de asemenea se îndrăgostește de ea la prima vedere. Relația lor este perfectă. O cere în căsătorie, dar în curând aceasta descoperă că mama lui, Viola, este hotărâtă să facă orice pentru a rupe logodna celor doi.

„Fantoma mea iubită”

Întorcându-se acasa după o ieșire în oraș, Sam și Molly sunt atacați într-o alee întunecată. În urma acestui incident Sam moare, însă spiritual rămâne pe Pământ pentru a o avertiza pe iubita sa de un pericol iminent. Acesta descoperă că moartea sa de fapt nu a fost un accident, așa că încearcă să comunice cu Molly prin Oda Mae, o femeie care nu știa că deține aceste puteri.

„Tentația seducției”

Kathryn și Sebastian sunt doi frați bogați din Manhattan, care obțin tot ce își doresc. Obosiți de intrigile obișnuite ale vieții aceștia pregătesc un joc crud împotriva fiicei naive a noului director de liceu.

„Bimboland”

Cecile Bussy este un tocilar adevărat. În timp ce colegele ei atrag și întorc capurile bărbaților, ea studiază antropologie și scrie teze. O întâlnire cu Alex, o fată drăguță, dar prostuță, îi trezește ideea de a alege tema tezei sale„femeile atrăgătoare, dar prostuțe care sunt percepute ca un obiect sexual.” Devine una din aceste femei cu scopul de a-și scrie teza, dar nu a presupus că schimbările aparente vor duce la schimbări în personalitatea ei.

„Cealaltă moștenitoare Boleyn”

Două surori frumoase, Anne și Mary Boleyn, sunt impuse de ambiția oarbă a tatălui lor să concureze pentru dragostea regelui Henric al VIII-lea. În timp ce vizita moșia Boleyn, Henry este rănit într-un accident de vânătoare și este îngrijit de Maria. Mai târziu, ambele surori vor împărți patul cu el, dar numai una dintre ele este destinată să urce pe tron pentru o domnie scurtă.

„Dragul meu John”

Savannah și John sunt îndrăgostiți unul de altul. John  se înrolează în armată și unicul lor mod de a ține legătura și de a-și exprima sentimentele sunt scrisorile, cea mai importantă sursă de bucurie și speranță din timpul războiului. În ciuda promisiunilor de a reveni  înapoi și de a se căsători cu Savannah, John rămâne în armată mai mult decât a intenționat. Timpul și distanța începe să testeze dragostea adevărată. Vezi filmul pentru a vedea ce se întâmplă între acești doi îndrăgostiți.

„Întâlnirea cu Joe Black”

Ciclul vieții umane este bulversat atunci când Moartea se hotărăște să vină în vizită pe Pământ. Prințul întunericului nu se va obosi să facă singur obositoarea sa călătorie, dar va trimite un sol, în persoana lui Joe Black, un chipeș Înger al Morții, interpertat de Brad Pitt. Dar, în curând, acesta se trezește fermecat de emoții umane, îndrăgostindu-se de fiica lui William Parrish, Susan.

„Fata”

Filmul descrie presupusa obsesie a lui Hitchcock pentru Tippi Hedren, o actriță și model american. Hedren devine indimidată de atenția lui și decide să scape de această situație. Cu toate acestea, ea nu poate lucra în altă parte din cauza contractului de exclusivitate cu Hitchcock, care îi și distruge cariera acesteia la Hollywood.

„Cum să scapi de un tip în 10 zile”

Andie Anderson este o tânără jurnalistă care lucrează pentru o revistă dedicată femeilor, numită „Calm” și este nevoită să scrie un articol „Cum să scapi de un tip în 10 zile.” Articolul trebuie să fie despre lucrurile pe care le fac femeile pentru a respinge bărbatul iubit pentru a scăpa de ei în doar 10 zile. Este un film distractiv, amuzant și fermecător.

Tu câte din aceste filme deja ai vizionat? 🙂

Articol original pe: brightside.me