fb

8 semne neobişnuite care-ți spun că te-ai îndrăgostit cu adevărat

Să te îndrăgostești nu e atât de complicat. Însă cum să înțelegi că e cu adevărat? Dacă ai remarcat la tine aceste semne aparent stranii, atunci cu siguranță te-ai îndrăgostit.

1. Acest om te deranjează și te supără, dar continui să-i rabzi gesturile. Poate că face aceeași greșeală de fiecare dată. Uneori acest lucru te scoate din sărite, că-i și spui: „Urăsc când faci asta.” Dar asta nu vă deranjează să fiți împreună.

Atunci rabzi nu pentru că ți-e frică să rămâi singură, dar pentru că iubești.

2. Ți-a complicat viața de dragul lui. Între voi e o distanță mare, dar decizi să o depășești, poate chiar să te muți mai aproape de el. Posibil ca acest om să aibă o groază de probleme, dar ești gata să sacrifici din energia ta de dragul lui.

3. Îți este indiferent despre ce vorbiți. Nu te îngrijorează subiectul discuției, cel mai important e că el este alături.

4. Ești gata să faci ceea ce nu ai fi făcut niciodată. Bărbații sunt gata să meargă ore întregi la shopping iar femeile să stea ore întregi alături la pescuit. Doar pentru că vrei să-l faci pe omul de alături să se simtă bine.

5. Vă certați. Dacă doi oameni nu se ceartă, înseamnă că în mare parte le este indiferent. Cearta e o dovadă firească că-ți  pasă.

6. Nu-ți este rușine de corpul tău când ești alături de el. Te simți liberă și râdeți împreună de micile neajunsuri ale corpului tău.

7. Îl întrebi despre orice. Îţi este interesant ce părere are, ce ar fi făcut în locul tău.

8. Ți-e teamă pentru el. Dacă nu are dispoziție, tace sau e pus pe gânduri, începi să îți faci griji. Îți pasă și asta înseamnă că îl iubești.

Nu uita, dragostea plutește în aer. 

via: soulpost