8 semne dureroase că el se va folosi de tine și apoi te va părăsi

Între voi este acea chimie unică sau doar ți-ai imaginat asta?

Să presupunem că întâlnești un bărbat superb. Între voi există o legătură inexplicabilă. El te invită să petreceți weekend-ul împreună, ceea ce pare logic. El cere numărul tău de telefon, apoi îți scrie ceva foarte drăguț.

Spre casă îți amintești de primul vostru. Te gândești la planurile pe care deja le ai pentru weekend și cum le poți amâna, doar ca să fii alături de el. Îți telefonezi prietena și plină de entuziasm îi spui despre asta.

Dar oare este o emoție adevărată sau este cazul să-ți faci griji? Oare el este bărbatul potrivit sau vrea să se folosească de tine, ca apoi să te părăsească fără regrete. Te place sau ești o altă femeie din lista lui de cuceriri. Iată semnele cre te vor ajuta să faci diferența:

1. El amână prima voastră întâlnire

Dacă nu a intervenit ceva cu adevărat important, nimic nu-i poate argumenta gestul. Dacă te place cu adevărat, nu va face asta.

2. Te invită doar seara târziu

Îți spune când să vă vedeți și nu acceptă alte propuneri. Atunci e cazul să te întrebi: ce face și cu cine se vede atunci când se preface că e ocupat?

3. Nu te prezintă rudelor și prietenilor

Ar putea să-ți promită mult timp acest lucru și totuși să nu o facă. Gestul respectiv trezește multe îndoieli și semne de întrebare.

4. Te invită la întâlnire în ultima clipă

De parcă evenimentul cu adevărat important a fost amânat și acum și-a adus aminte de tine.

5. Amână întâlnirile în ultima clipă

Iarăși, s-ar putea să intervină ceva care este mai important pentru el. Acest lucru se repetă de fiecare dată, ceea ce este inacceptabil.

6. El te percepe ca prietena lui și atât

Dacă ești cu un bărbat care nu te consideră iubita lui, nu are rost să fii cu el.

7. Uneori dispare pe câteva zile

Mai ales în weekend, fără a te avertiza. Apoi apare și-ți oferă explicații banale.

8. Este misterios 

Dacă bărbatul mereu se pierde prin răspunsuri și gesturi inexplicabile, atunci ceva ascunde.

Bărbatul căruia nu-i ești indiferentă nu va ascunde nimic. El va dori să fie aproape, să te susțină, să-ți demonstreze cât de mult ține la tine.

Sursa :