8 semne că respingi și sperii pe oamenii din jurul tău cu un caracter puternic

Dacă ai un caracter puternic, te vei regăsi în acest articol…

Conceptul de ”Alfa” există de la începuturile umanității. Conform teoriilor lui Darwin, anume acești indivizi au cele mai dezvoltate abilități de supraviețuire. De aceea, dacă te regăsești, nu îți cere iertare pentru acest fapt.

Pentru cineva vei fi un rival prea puternic. Dar acest lucru nu trebuie să te determine să mergi la compromis.

Iată 8 semne că îi poți intimida pe ceilalți cu un caracter puternic:

1. Nu ești deschis cu fiecare om care apare în viața ta

Preferi să fii prudent cu noile persoane din viața ta. Trebuie mai întâi să evaluezi noua persoană, înainte de a i te deschide. Astfel vei evita persoane toxice.

2. Nu ceri atenție

Consideri că trebuie să trăiești doar în baza propriilor viziuni și așteptări. Chiar dacă vrei să realizezi ceva de valoare, nu ai nevoie de aprecierea și atenția din parte celorlalți.

3. Nu tolerezi ignoranța și fanatismul

Urăști persoanele leneșe și ignorante. Consideri că în societatea contemporană, lipsa de cunoștințe este o alegere. Prin urmare, eviți oamenii care doar pretind că sunt niște intelectuali..

4. Ești un bun ascultător

Majoritatea oamenilor sunt slabi și simt necesitatea să se apere într-o conversație, pe când tu asculți calm chiar și argumente cu care nu ești de acord.

5. Nu ai nevoie de aprobarea altor oameni

Nu trăiești conform standardelor altor oameni.

Trăiești pentru tine, nu pentru altcineva.

Pe unele persoane poate să le deranjeze independența ta, dar tu nu poți altfel. Nu vei merge la compromis și nu îți vei reduce hotărârea și voința.

6. Nu îți plac vorbele goale

Apreciezi conversațiile profunde și semnificative. Îți este dificil să comunici în mod superficial. Ai nevoie de o provocare intelectuală.

7. Nu îți plac scuzele și justificările

Consideri că întotdeauna poți găsi o soluție pentru orice problemă. Nu îți place când alții se justifică. Dacă există dorință, găsirea soluției nu va reprezenta o problemă.

8. Nu le permiți temerilor să devină un obstacol

Nu permiți temerilor să te învingă. Ești întotdeauna pregătit să îți înfrunți fricile față în față.

Sursa :