8 semne că omul de lângă tine nu te mai iubește!

Există semne într-o relație pe care nu ai cum să le ignori. Ele-ți comunică despre un lucru atât de dureros: se pare că omul de lângă tine nu mai are aceleași emoții sincere.

Nimic nu mai e la fel

Dacă simți că fiorul magic dintre voi a dispărut, poate fi un semn că partenerul și-a pierdut interesul față de tine. Dacă vrei să păstrezi relația, trebuie să vorbești cu el despre asta.

Nu mai sunteți conectați emoțional

Nu mai simți acea legătură puternică. El nu mai vede necesitatea să se deschidă în fața ta. Motivele sunt simple: fie e se deschide în fața alteia, fie nu-i mai ești interesantă.

Te face să plângi

Dacă plângi din diferite motive, dar toate legate de gesturile lui sau de cuvintele pe care le spune – este clar că lui nu-i mai pasă.

Petrece mai puțin timp cu tine

Dacă ai remarcat că în ultimul timp nu prea sunteți împreună, fără un motiv anume, e un semn al indiferenței lui.

Mereu tu ești cea vinovată

Tu ești motivul tuturor problemelor. Atunci când încerci să discuți despre lucrurile care te deranjează, el îți spune că nu există probleme, tu le inventezi. Atunci când îi dai de înțeles că nu mai simți aceleași lucruri din partea lui, el îți spune că ești paranoică.

Nu-i mai placi atât de mult

Nu te mai laudă, așa cum o făcea înainte. Îți critică felul de a fi, hainele, corpul, părul, orice. Pentru el nu vei mai fi pur și simplu femeia iubită, el vede orice neajuns.

El nu mai comunică cu tine

Comunicarea este foarte importantă într-o relație. Atunci când nu mai comunică cu tine, nu mai ești o prioritate pentru el. Nu-ți mai trimite mesaje, nu te ma încurajeză, nu mai întreabă cum a fost ziua.

El pierde respectul față de tine

Respectul este la fel de important ca și comunicarea. Dacă partenerul nu te mai respectă, e începutul sfârșitului relației. Atunci când dispare respectul, dispare și dorința de a lupta pentru relație.

Sursa :