10 semne că el, fără dubii, este sufletul tău pereche

Nu va trebui să cauți prea multe explicații, să înțelegi că omul de lângă tine este parte din sufletul tău. Nu va trebui să suferi, să ai parte de nopți nedormite, să implori atenție și iubire. Vei avea parte de cele mai sincere emoții, alături de omul tău.

1. Alături de acest bărbat te simți acasă

Lângă el simți o stare de liniște, de împăcare. Nu îți mai este teamă, nu îți faci griji ce se va întâmpla mâine. Ești convinsă că acest bărbat îți vrea binele, că intențiile sale sunt sincere, că brațele lui îți pot oferi siguranță.

2. Vă completați

Aveți atât de multe lucruri în comun, care se completează într-un mod armonios. Nebunia unuia se împletește cu calmitatea celuilalt, crescând conexiunea voastră emoțională. Vă potriviți de minune, ați simțit asta din prima clipă.

3. Aveți multe planuri împreună

Abia așteptați să trăiți în doi aventura, să profitați de fiecare experiență. Nu aveți dubii că viitorul vă rezervă multe momente frumoase. Vă faceți planuri, alegeți de fiecare dată să depuneți efort, pentru ca timpul vostru liber să coincidă.

4. Poți să vorbești cu el despre orice

Nu îți este teamă să vorbești cu acest bărbat despre trecutul tău, despre fricile tale, despre complexe și lucruri pe care nu le-ai mai spus nimănui. Ești sigură că vei găsi alături o persoană empatică, deschisă emoțional, înțelegătoare.

5. Este cel mai bun prieten al tău

El este mereu alături, în momente de bucurie și în momente complicate. Te ajută să depășește grijile tale, nu îți reproșează nimic, este cel mai bun susținător al tău. Prietenia lui este necondiționată.

6. Vă susțineți necondiționat

Nu ai nevoie de garanții, pentru a-l susține. Nu îți trebuie prea multe explicații, să fii alături de el. Dacă simți că are nevoie de ajutorul tău, ești alături. Dacă el știe că suferi, va face tot posibilul să aducă liniște în sufletul tău.

7. Alături de el te simți fericită

Nu ai mai trăit această stare de bucurie, de recunoștință. Pur și simplu trăiești acest prezent, pregătită pentru ziua de mine, fericită pentru tot ceea ce ai. Momentele tensionate sunt îndepărtate de fiecare dată când el este aproape.

8. Îți alungă orice gânduri urâte

Înainte să-l cunoști, erai mai mereu pesimistă, nu mai credeai în iubire, în oameni potriviți. El ți-a alungat toate aceste frici, ți-a oferit șansa să iubești frumos, să te atașezi de sufletul său. Acum, de fiecare dată când te gândești la voi, zâmbești.

9. Nu ai nevoie de dovezi

În trecut avea pretenția să obții tot felul de demonstrații de la foști, să ceri explicații pentru fiecare gest, să reproșezi fiecare moment complicat. Acum nu te mai gândești la asta, pur și simplu știi că ești lângă omul potrivit.

10. Te acceptă așa cum ești

La rândul tău, nu trebuie să-i demonstrezi nimic. Nu trebuie nici să te prefaci, nici să porți măști, nici să cauți explicații. Ești acolo, alături de acest om iubitor, ești acceptată așa cum ești, sufletul îți este îmbrățișat.

Dacă ai întâlnit omul alături de care trăiești frumos, alături de care te regăsești, fă tot posibilul să păstrezi această poveste de dragoste. Iubește și construiește.

© De Vorbă cu Tine