fb

8 semne că bărbatul de lângă tine nu te mai iubește

Desigur, este foarte dureros să înțelegi că persoana pe care o iubește nu îți mai împărtășește sentimentele. Unele semne sunt evidente, dar majoritatea sunt atât de neînsemnate, încât preferăm să le trecem cu vederea.

Din acest motiv, lista de mai jos te va ajută să recunoști unele semne de avertizare sau să îți salvezi relația:

1. Evită întâlnirile cu tine, când ar trebui să nu o facă. Dacă petrece timpul cu tine doar pentru a pune o bifă, fie că este vorba de o sărbătoare în familie sau o întâlnire cu prietenii, poate face acest lucru din datorie sau pentru a menține imaginea unui cuplu fericit.

2. Nu se străduiește pentru relația voastră. Dacă faci totul pentru binele relației și familiei, pentru el, iar acesta nu face nimic, înseamnă că nu este interesat.

3. Sentimentele îi sunt confuze și instabile. Astăzi este rece cu tine, iar mâine nu te lasă din îmbrățișări – nu este un semn foarte sănătos.

4. Își concentrează atenția pe defectele și ciudățeniile tale. Este irascibil – unul din principalele semne care demonstrează că sentimentele i-au dispărut. Înainte aceste lucruri i se păreau dulci și amuzante, dar când dragostea dispare, încep să irite.

5. Sexul este ca o datorie conjugală. Sex plictisitor există în toate relațiile și este un lucru absolut normal pentru relațiile îndelungate. Dar dacă se întâmplă des și simți că are relații intime cu tine doar formal, fără emoții – atunci te confrunți cu o problemă.

6. Se supără des și nu uită, amintindu-ți greșelile din trecut. Dă vina pe tine pentru tot ce se întâmplă. Nu este dragoste, ci doar un mod de a căuta motive să plece sau o încercare de a te face vinovată și de a-l justifica.

7. Nu îți este alături când ai nevoie de el. Are alte priorități.

8. Te umilește, te jignește emoțional sau râde pe seama ta. Acest lucru nu trebuie acceptat nici într-o relație. Chiar dacă „ești vinovată” (să presupunem că ai adăugat câteva kg), acest lucru nu justifică faptul că râde pe seama ta. Un om care te iubește cu adevărat găsește metodele potrivite prin care te poate motiva.

via: soulpost