8 semne ale unui bărbat slab într-o relație

Fiecare femeie visează ca partenerul ei să fie o persoană puternică și matură, dar întâlnirea unui astfel de om nu întotdeauna este ușoară. Multe femei se blochează în relațiile cu tipii slabi, care pur și simplu trec prin viață, bazându-se pe femeile de lângă ei.

Dacă vrei să eviți o asemenea soartă, trebuie să fii atentă la semnele de avertizare pe care le emit bărbații imaturi și slabi de fire, care nu vor face absolut nimic pentru ca femeile lor să fie fericite:

1. El întotdeauna este tăcut și nu se apără

El niciodată nu se supără pe nimeni. Cel mai neplăcut detaliu: el într-adevăr este supus în mod constant la insulte din partea celorlalți, doar că nu vrea deloc să fie în conflict cu nimeni. Preferă să rămână tăcut și să se abată de la toate problemele pe care le întâmpină.

2. Nu-și arată emoțiile

Nu prea știi ce sentimente are un bărbat care nu-și arată emoțiile. Acest lucru nu duce decât la o creștere a distanței dintre voi. Un bărbat slab de fire întotdeauna va încerca să ascundă ceva de tine și nu vei ști ce crede el cu adevărat. Chiar dacă ceva nu-i place la tine, nu va vorbi niciodată despre asta, dar va avea un comportament pasiv și agresiv, ceea ce te va face să suferi și mai mult. 

3. Este foarte leneș

O altă caracteristică a unui bărbat slab de fire este lenea. Va trebui să faci toată munca, indiferent dacă va fi vorba de viața personală sau cea de afaceri. El te va considera o femeie puternică, care va putea face față tuturor problemelor, așa că nici nu te va întreba dacă ai sau nu nevoie de ajutor. Prin astfel de comportament, bărbatul leneș îți va demonstra că nu este bun de nimic. Pe el nu îl va interesa dacă ești obosită sau dacă mai ai puteri. Acest bărbat trăiește în propria sa lume.

4. Te lasă pe tine să iei toate deciziile

Dacă un bărbat îți pasează toate problemele, nedorind să își cheltuie energia pentru rezolvarea lor, atunci trebuie să te întrebi dacă se merită să pierzi timpul cu un astfel de om. Acesta e un semn clar că te întâlnești cu un bărbat slab de fire. El niciodată nu va fi capabil să aibă grijă de femeia sa. 

5. Îi bucură pe ceilalți, iar pe tine te neglijează

Dacă unui bărbat îi pasă doar cum să le facă bine celor din jur, în timp ce de tine a uitat complet, pur și simplu este un bărbat slab de fire, care mereu depinde de părerile celorlalți. Lui nu-i prea pasă ce crezi tu despre el, pentru că îi ești alături și crede că mereu vei fi. 

6. Este foarte egoist

Egoismul este una din cele mai comune caracteristici ale unui bărbat slab de fire. Dacă vezi că acest bărbat se gândește numai la sine, iar de tine nu îi pasă ce simți sau cum te simți, cel mai probabil nu se va mai schimba. Pentru un asemenea bărbat singurul lucru care contează este satisfacția propriilor dorințe.

7. Niciodată nu îți ia apărarea

Dacă bărbatul din viața ta nu te apără niciodată atunci când cineva te vorbește de rău, atunci nu merită să facă parte din viața ta. Doar un bărbat slab de fire este capabil de una ca asta față de femeia cu care a decis să-și lege soarta. Sigur el nu este partenerul tău.

8. Niciodată nu este lângă tine

Dacă construiești o relație cu o persoană care preferă să-și petreacă timpul mai degrabă cu prietenii, decât cu tine, atunci trebuie să înțelegi că el nu este sigur de sentimentele sale.