fb

8 trăsături ale bărbatului care nu va înceta niciodată să te iubească!

Când un bărbat găsește persoana cu care știe că își va petrece restul vieții, își concentrează tot efortul necesar pentru a o păstra pentru totdeauna. Dacă ai parte de un bărbat care face următoarele lucruri, trebuie să fii sigură că nu va înceta niciodată să te iubească.

1. Este dedicat în totalitate ție și relației voastre

A fi acolo în momentele bune este ușor. Însă atunci când lucrurile devin dificile este mai important să vă apropiați. Un bărbat adevărat nu fuge după o ceartă mică și nu își varsă nervii pe partenera sa atunci când este într-o dispoziție proastă. El înțelege cât este de importantă relația lor și nu va lăsa pe nimeni și nimic să le stea în cale.

2. Nu evită problemele

După cum am mai spus, un bărbat adevărat nu fuge atunci când lucrurile devin dificile. Și nici nu își ascunde sentimentele sale până când explodează. Dacă îl deranjează ceva, o va spune cu grijă și respect. Îi este foarte ușor să vorbească despre problemele pe care le are și va face un efort uriaș pentru a rezolva orice problemă care afectează relația. Este conștient de faptul că nu problemele majore definesc o relație, ci modul prin care le faceți față.

3. Este atent la detalii

Dacă ar fi trăit singur, nu i-ar fi păsat, probabil, de vasele care nu sunt spălate sau de gunoiul care nu este aruncat, sau că singurul lucru pe care îl mănâncă acasă sunt cartofii prăjiți. Dar știe că pe tine te interesează aceste lucruri și oferă o parte din timpul său pentru a se asigura că atunci când vii, casa este curată, iar frigiderul este aprovizionat.

4. Este deștept și înțelept

Atunci când vorbim de inteligență, nu ne referim doar la deșteptăciune, ci și la înțelepciune. Un bărbat inteligent, vede lucrurile dintr-un punct de vedere obiectiv și este capabil să îți dea un sfat indiferent de situația în care te afli. Se pune în locul tău în mod constant, astfel încât înțelege exact prin ceea ce treci.

5. Vrea să te simți bine când vine vorba de tine

Crede că ești frumoasă; de ce ar fi cu tine dacă nu ar fi așa? Dar nu este suficient ca doar el să creadă asta; va ajunge la extreme pentru a se asigura că știi că ești frumoasă. Și nu este vorba doar de cuvinte. Va veni cu modalități imprevizibile de a te face să te simți frumoasă, indiferent de modul în care te simți în acel moment. Va face tot ce-i stă în putere să te facă să te vezi cum te vede el în fiecare zi.

6. Consideră problemele tale – problemele sale proprii

Dacă te deranjează ceva, îl deranjează și pe el. Se va ocupa de problemele tale și va încerca să descopere moduri de a le rezolva sau cel puțin de a se asigura că ai parte de cea mai mică suferință când te confrunți cu aceste probleme. Problemele tale îl țin treaz nopțile, dar acest lucru nu-l deranjează. Îl deranjează doar atunci când te confrunți cu o problemă, iar el nu te poate ajuta. Când apar astfel de situații, face tot ce-i stă în putință pentru a-ți fi alături.

7. Râde de greșelile tale

Este conștient de faptul că toată lumea face greșeli și îi este ușor să te elibereze de vină. Dacă spui ceva care l-a jignit, știe că nu ai vrut. Râde, chiar dacă l-a atins puțin. Poate fi grijuliu și sensibil, dar nu te va jigni niciodată pentru că i-ai rănit sentimentele în mod inconștient.

Advertisement

8. Își ia greșelile în serios

Orice lucru pe care îl face și care te rănește îi va atârna greu pe umeri o perioadă îndelungată. Uneori se îndreptățește, dar când te rănește, va face orice pentru a-și îndrepta greșelile. Nu-și va exprima iubirea doar pentru a-ți ușura durerea sau pentru a spune că doar a glumit. Te cunoaște suficient de bine pentru a ști cum te poate răni, dar nu va face asta nici într-un milion de ani.

Articol original pe: lifehack.org