fb

8 semnale alarmante, care-ţi spun că el vrea de la tine doar sex

Probabil poţi să faci diferenţa între „a face dragoste” și „a face sex”. În ultimul caz, partenerul își vede de scopurile și plăcerile lui, decât de cele ale omului de alături. Ai putea însă face diferența în viața reală? Ești sigură că partenerul tău e gata să facă dragoste cu tine, trăind emoții sincere și profunde, sau pur și simplu nu vrea decât să-și satisfacă nevoile lui fizice?

Iată 8 semnale alarmante, care-ţi spun că el vrea de la tine doar sex!

1. Lui îi pasă mai mult de propriile plăceri.

În timpul actului sexual el vrea să simtă plăcere, fără a-i păsa dacă aceeași plăcere o primești și tu. Dar oare nu înseamnă că în acel moment te folosește?

2. Nu te mângâie.

Ar putea să te sărute, să te atingă plăcut, dar numai până atunci când devii a lui. E metoda lui de a te seduce. În timp ce faceți sex e dur și nu-l interesează dacă-ți place sau nu ceea ce face.

3. După sex te întreabă dacă ți-a plăcut, pentru că nu știe asta.

Niciodată nu trebuie să-ți întrebi partenerul dacă a fost bună sau nu partida de sex, pentru că deja ar trebui să știi răspunsul. Să faci dragoste, e când partenerii își acordă o atenție reciprocă. Dacă are nevoie doar de sex, el nu remarcă ce se întâmplă cu tine.

4. El nu se spală împreună cu tine după actul sexual.

După actul sexual e firesc să faci un duș. Dacă el refuză să meargă împreună cu tine, să împartă acele momente intime, atunci interesul său a fost altul.

5. Nu-i pasă de secretele tale.

El nu pierde timp pentru a afla ce-ți dorești cu adevărat. E prea ocupat, încercând să primească plăcere. Dimpotrivă, va încerca să-ți dicteze ce să-i faci.

6. Pune condiții și reguli în pat.

Faceți dragoste în poziția misionarului, când el îți ordonă să te poziționezi deasupra. Îți va spune: „mai repede”, „mai mult” sau pur și simplu te va întoarce cum îi place. Îți ignoră total dorințele.

7. Vrei cât mai repede să se termine.

Într-un moment anume înțelegi că nu poți avea orgasm și-ți dorești să se termine totul. Sau pur și simplu îi simți indiferența și lipsa totală de conexiune.

Actul sexual este un moment important, intim, o medotă prin care îți poți exprima senimentele față de partener. Nu confunda sexul cu dragostea, plăcerea unilaterală cu dorința comună de a vă provoca plăcere reciprocă.

Source :

soulpost