8 motive pentru care omul pe care îl iubești decide să plece

Ai fost vreodată în situația în care partenerul tău rupe relația voastră și decide să se despartă? Iată 8 cele mai frecvente motive care te vor ajuta să înțelegi de ce relația ta s-a terminat prea repede:

1. Îți imaginezi că ai o relație perfectă.

Dacă ai ajuns să crezi așa, e timpul să analizezi altfel lucrurile. Cu toții avem neajunsuri în relație care se pot agrava sau, pur și simplu, pot fi perceput ca fiind mult mai dureroase și ar fi bine să acorzi acestui om mai multă atenție. Unele neajunsuri nu pot fi acceptate într-o relație.

2. Nu ai observat că partenerul trăiește cu povara trecutului.

Se poate întâmpla ca după o perioadă să afli că partenerul nu și-a rezolvat toate problemele din trecutul său. Ia această problemă în serios și gândește-te bine dacă poți accepta acest lucru.

3. Sentimentele voastre nu se potrivesc.

Când te-ai gândit la o relație cu această persoană, te-ai simțit în al șaptelea cer de fericire. Dar după ce ați început relația, ai înțeles că între voi doi este un gol emoțional imens. Toți ne exprimăm iubirea și emoțiile în moduri diferite, iar dacă modul partenerului de a-și exprima iubirea nu este același cu al tău, toate se pot destrăma peste noapte.

4. Brusc, devii persoana care trebuie să se schimbe.

Partenerul tău brusc se poartă ca un șef cu tine? Îți dă mereu instrucțiuni despre cum să te porți, ce să vorbești, cu cine să ieși și alte asemenea lucruri? Doar tu ai dreptul să decizi cine vrei să fii și cât de mult timp vei permite o asemenea atitudine față de tine.

5. Ai aflat că este un mincinos.

Poți vedea din prima dacă ai alături de tine un mincinos. Minciuna este o reflectare a defectelor uriașe a unei persoane și ele rămân așa pentru toată viața.

6. Fără romantism.

Partenerul tău a fost un romantic la început de relație, dar de la o vreme nu mai face acele mici gesturi romantice. Când romantismul se estompează, relația se stinge.

7. Nu cunoști partenerul suficient de bine.

De obicei, durează cel puțin șase luni pentru a cunoaște suficient de bine o persoană. Doar atunci când cunoști bine persoana cu care trăiești poți decide dacă este omul potrivit cu care să rămâi pentru o viață.

8. Te grăbești prea mult.

Dacă la începutul relației vă grăbiți prea repede să vă apropiați, fără să încercați să vă cunoașteți, să înțelegeți că unele lucruri au nevoie de rezistență, atunci se creează premisele pentru dificultățile viitoare. Orice relație necesită timp pentru a se dezvolta.

Sursa :