fb

8 motive de ce un bărbat adevărat nu te va înşela niciodată!

Iată motivele care fac diferența între un afemeiat și un bărbat adevărat:

1. Un bărbat adevărat preţuieşte ceea ce are

Acesta este un motiv foarte important. Cu cât mai mult îţi preţuieşti femeia, cu atât ea devine mai valoroasă pentru tine. Astfel, începe să-ţi fie frică să pierzi ceva atât de preţios sau să-i provoci suferinţă femeii, care înseamnă totul pentru tine.

2. Un bărbat adevărat este superior instinctelor sale primare

Adesea bărbaţii infideli folosesc drept justificare pseudo-adevărul ştiinţific că bărbatul este, după natură, o fiinţă poligamă. Această afirmaţie este aproape absurdă în secolul XXI. Monogamia este o alegere personală. O alegere de a suprima dorinţa primară cu raţiunea şi moralitatea unui om de calitate.

3. Un bărbat adevărat tinde spre o dragoste autentică, nu spre relaţii de scurtă durată

Atunci când eşti într-o relaţie îndelungată, bazată pe dragoste, contactul intim nu este cel mai important lucru de care ai nevoie. El devine o componentă secundară, comparativ cu dragostea, încrederea, sinceritatea şi multe alte lucruri pur spirituale, care definesc o relaţie corectă.

4. Un bărbat adevărat are conştiinţă

E prea complicat să ascunzi, să controlezi şi să suporţi mustrările de conştiinţă pe care le trăieşti în timpul perioadelor de infidelitate. De aceea, este pur şi simplu mai uşor să nu complici lucrurile şi să fii fidel propriei conştiinţe, dar şi partenerei.

5. Un bărbat adevărat respectă femeile

Adulterul este un act lipsit de respect, care automat arată o atitudine înjositoare şi indiferentă faţă de iubită/soţie. Dacă îţi respecţi cu adevărat partenera, nu vei comite niciodată o astfel de greşeală.

6. Un bărbat adevărat se respectă pe el însuşi

Este foarte important ca orice om de calitate să aibă un sistem de principii şi moralităţi bine stabilit. Atâta timp cât respectul faţă de sine însuşi face parte din acest sistem, atunci putem fi siguri de demnitatea şi fidelitatea unui bărbat.

7. Un bărbat adevărat ţine la statutul său social

Statutul de infidel va influenţa atât asupra vieţii personale, cât şi asupra apartenenţei sociale a bărbatului. Deci, dacă ne pasă de modul în care ne percep oamenii din macrosociumul nostru, trebuie să rămânem fideli partenerilor aleşi.

8. Un bărbat adevărat nu are timp pentru aşa ceva

El este la muncă, sau îşi petrece timpul cu iubita/soţia sa. Este prea ocupat pentru acest gen de aventuri toxice.

Source :

lovechannel