8 modalități simple prin care poți folosi Legea Atracției, pentru a găsi adevărata dragoste

Legea Atracției – teoria despre felul în care, concentrându-ne pe gândurile pozitive, putem obține rezultate pozitive. Ținând cont de această regulă, poți să atragi adevărata dragoste și odată cu ea pe omul tău.

8 modalități prin care poți folosi Legea Atracției, pentru a găsi adevărata dragoste:

1. Clarifică ce vrei să vezi la partenerul tău

Ficare relație eșuată ți-a oferit șansa să înțelegi ce vrei cu adevărat de la omul tău. Problema e că marea parte a bărbațilro și a femeilor se concentrează pe lucruri negative.

Concentrează-te pe ceea ce-ți dorești cu adevărat, formulează conceret dorința ta. „Vreau omul pentru care voi fi pe locul 1”. Dorința ta trebuie să-ți trezească emoții pozitive, nu negative.

2. Continuă să visezi la asta

Dacă ești gata de o iubire mare, să nu-ți fie teamă să visezi la ea. Imediat cum în capul tău este formată imaginea omului ideal pentru tine, repet-o de mai multe ori, până când nu vei vedea că anume asta și trăiești. Puterea gândurilor îți poate îmbunătăți viața.

3. Iubește-te

Nu trebuie să aștepți ca cineva să te iubească. Atunci când ne criticăm, emanăm energie nagativă. Autocritica îndepărtează pe alții.

Dragostea față de tine atrage. Fă o listă cu 10 calități ale tale. Concentrează-te pe lucrurile tale bune.

4. Încetează să invidiezi

Sentimentul de invidie nu-ți permite să găsești dragostea. Este o emoție negativă, mereu invidiezi că alte femei sunt cu bărbați potriviți și tu nu ai pe nimeni. Gândește-te invers: dacă cuiva i s-a îndeplinit o dorință, aceasta e mai aproape de tine.

5. Nu ceda

Oamenii cedează prea devreme și din acest motiv legea atracției nu funcționează. Omul tău urmează să vină, doar ai răbdare.

6. Nu cădea pradă îndoielii

Îndoiala este un blocaj în fața îndeplinirii dorințelor noastre. Vrem ceva, dar ne îndoim că am putea avea. Și atunci această emoție ne deranjează enorm.

Cunoștințele sunt o emoție pozitivă care deschide ușa atracției. Îndoiala e o energie negativă care închide această ușă.

7. Primește plăcere de la viață

Nu aștepta dragostea, ca să începi să trăiești cu adevărat. Vei atrage acel om, care vei fi tu însăți. Dacă stai acasă și nu faci nimic, în cel mai bun caz vei întâlni pe cineva exact ca tine.

8. Fii cea pe care o aștepți în viitor

Crezi că dacă-l vei ântâlni, te vei schimba. Fii acum acel om din viitor. De ce să aștepți? Fii mai bună.

Sursa :