8 lucruri importante pe care o femeie puternică nu le va tolera niciodată într-o relație

Fiecăruia îi place să se considere o persoană integră şi puternică? Cu toate astea, deseori închidem ochii la anumite mărunțișuri, care până la urmă sunt importante. Iată 8 lucruri pe care o femeie puternică nu le va accepta nicicând:

1. Îndreptăţirile

Fiecare femeie trebuie să ştie că, din moment ce bărbatul îşi va dori să îşi petreacă timpul cu ea, el o va face indiferent de circumstanţe. Atunci când bărbatul vrea – el face. El sună să-ţi audă vocea, vine la tine când vrea să te vadă. O femeie puternică nu trebuie să accepte scuze şi îndreptăţiri la nesfârşit.

2. Lipsa de respect

Desigur, fiecare domnişoară vrea să fie iubită şi adorată. Dar o femeie demnă apreciază în primul rând respectul. Ea aşteaptă o atitudine respectuasă faţă de sine de la toţi, mai cu seamă de la partenerul ei.

3. Controlul

O trăsătură importantă a unei femei puternice este independenţa. Asta nu înseamnă că ea nu acceptă compromisurile – mereu va veni în întâmpinarea iubitului. Cu toate astea, ţine mult la propria ei libertate şi la timpul personal.

4. Infidelitatea

Deşi infidelitatea nu trebuie iertată de nimeni, mulţi o tolerează. Dintre aceşti oameni automat se exclud femeile care ţin la propria demnitate. Ele niciodată nu vor accepta să fie pe locul doi în viaţa unui bărbat.

5. Minciunile

O femeie adevărată este una inteligentă. Nu vei putea juca fals alături de ea. O dată pierdută, încrederea ei nu mai poate fi redobândită.

6. Manipularea emoţională

Cât de mult ai încerca să afectezi stima de sine a unei femei puternice, asta nu îţi va reuşi. Ea are încredere în propria persoană şi dă dovadă de forţă chiar şi în mometele grele.

7. Gelozia

O femeie care ţine la propria persoană știe că gelozia fără motiv este un lucru infantil. Din acest moment ea nu îşi va pierde timpul pe un partener care îi invadează spaţiul personal.

8. Rolul secundar

Din moment ce vrei să menții o relaţie cu o femeie puternică, trebuie să renunţi la celelalte de același gen. Ea nu va accepta să te împartă cu cineva.

Sursa :