fb

8 lucruri pe care femeile trebuie să le știe până la 30 de ani

Există câteva lucruri pe care orice femeie trebuie să le înțeleagă, acestea ajutând-o să găsească combinația perfectă pentru o viață fericită.

1. Sufletul poate fi îmbogățit tot timpul!

Experiențele spirituale, aventurile, călătoriile îndrăznețe, situațiile limită, compromisurile nu trebuie să înceteze niciodată deoarece ele îmbogățesc sufletul la orice vârstă. În plus, ele îți oferă o lecție unică de viață.

Dacă ai impresia că odată ajunsă la 30 de ani nu mai meriți să faci anumite lucruri din cauza vârstei, renunță la aceasta idee periculoasă. Vârsta sufletului tău contează cel mai mult!

2. Nu-ți fie teamă să ceri ajutor!

Nu te sfii să ceri ajutor. Nu e nici o rușine să îți recunoști vulnerabilitățile sau limitările. Faptul că ai atins o vârstă nu te face atotputernică.

3. Fii sinceră!

Probabil că, trecând prin viață, ai observat că falsitatea câștigă tot mai mult teren și ai pierdut multe trenuri din cauza sincerității tale. Ce contează? Dacă ai fost TU în fiecare secundă și te-ai simțit bine, ai obținut mult mai multe decât alții. Și caută sinceritate în fiecare declarație de iubire.

4. Trăiește viața ta, nu a altora!

Cei care te intreabă de ce nu te-ai măritat și nu ai făcut un copil ar trebui să tacă. Cine sunt ei să comande în viața ta? Cunosc oare toate contextele prin care ai trecut? Nu face pe plac gurii lumii.

5. Călătorește singură!

Este cea mai frumoasă și împlinitoare experiență. Vei întâlni oameni cu povești de viață interesante și vei trăi propria ta poveste pentru că nu vei avea pe nimeni lânga tine care să îți distragă atenția de la lucrurile pe care vrei să le vezi și să le trăiești în călătoria ta.

6. Fă-ți mai puține griji, dar nu renunța la ele de tot.

Fă-ți mai puține griji în legatură cu banii, cariera, viața ta sentimentală. Nu renunșa la visurile care simți că te ajută să te definești mai bine. Fii mai spirituală, cu alte cuvinte.

7. Comparațiile nu te ajută la nimic.

Exact ce spuneam la punctul 4. Faptul că prietenele tale au o familie, o casa sau o carieră strălucitoare nu înseamnă că sunt mai fericite sau mai triste decât tine.

Advertisement

8. Muncește ca să trăiești, nu ca să supraviețuiești.

Nu munci pentru a supraviețui. Asta nu e viață. Muncește pentru a avea un trăi decent, pentru a-ți permite acele lucruri care să te facă să te simți liberă și confortabilă cu existența ta.

via: stirisociale.ro