fb

8 lucruri mai intime decât contactul fizic dintre voi

De fiecare dată când vorbim despre intimitate, primul lucru care ne vine în cap e contactul fizic.

Dar contactul fizic și intimitatea nu sunt întotdeauna același lucru. În primul caz putem fi foarte apropiați unul de celălalt, dar emoțional la o distanță de mii de kilometri.

Intimitatea se bazează pe cunoștințe. E posibilă doar acolo unde partenerii se cunosc foarte bine.

Pentru a deveni cu adevărat apropiat cu partenerul tău, e nevoie de efort. Iată câteva metode pe care ai putea să le încerci.

1. Spune-i că e frumoasă

Atunci când îi spui că este frumoasă nu trebuie să ai motive ascunse. Doar nu le spui asta miilor de femeie cu speranța că una dintre ele va accepta să fie cu tine? Când îi spui asta femeii tale, tu de fapt îi zici: “Te iubesc. Ești cea mai frumoasă femeie pe care am văzut-o vreodată.”

Când femeia știe că o prețuiești atât pentru frumusețea exterioară cât și interioară, ea nu trebuie să-și facă griji că sentimentele tale pot fi false. Asemenea cuvinte sunt lucrul cel mai intim care pot fi între două persoane.

2. Scrie-i scrisori de dragoste

Există multe lucruri care pot fi spuse fără cuvinte, totuși femeilor le plac declarațiile de dragoste sincere.

Oferă-i o dovadă fizică a dragostei tale la care ea se va putea întoarce când îi va fi dor de tine. Sau când se va îndoi de sentimentele tale. Nu există mod mai simplu și sigur de a face o femeie fericită. Pentru a scrie asemenea scrisori, nu trebuie să fii mare scriitor. Pur și simplu exprimă prin cuvinte ceea ce simți pentru ea. Nu scrie scrisoarea asta online. Va fi mai bine dacă o scrii cu mâna ta. Asta îi va arăta că a fost scris special pentru ea. Deci, încă un motiv de intimitate.

3. Mergeți împreună într-o călătorie

Una dintre cele mai bune metode de a te apropia de iubita ta, de a o cunoaște și a o înțelege mai bine, este să mergi cu ea într-o călătorie mai îndelungată.

Intimitatea apare atunci când oamenii sunt apropiați unul de celălalt. Nu există o metodă mai bună să cunoști o femeie decât să vezi cum ea se comportă într-o situație ”diferită”. Oamenii sunt frumoși doar într-o situație obișnuită. E ușor să fii o persoană bună când îți e comod și bine. Însă dacă plasezi pe cineva într-o situație necunoscută pentru el, afli cum e acea persoană în realitate. Tu deja decizi cum să folosești ulterior această informație.

4. Ai grijă de ea când e bolnavă și permite-i să aibă grijă de tine când ești bolnav

Dacă tu și partenerul tău vreți să deveniți mai apropiați unul de celălalt, trebuie să învățați să vă acceptați atât la bine cât și la rău. O domnișoară nu vrea ca prietenul ei să fugă la prima răceală.

Când iubita ta e bolnavă, ea e, de fapt, foarte vulnerabilă. Gândește-te cum te simți tu și ce gânduri ai când ești bolnav. Iată de ce trebuie să demonstrezi susținere, să-i arăți că ești gata s-o aperi în momente de slăbiciune. Prin asta demonstrezi cât de departe ești gata să mergi pentru ea.

5. Dormi cu ea, fără a face dragoste

E ușor să împarți un pat cu o femeie când faceți dragoste. E mai greu să te forțezi să refuzi confortul obișnuit doar pentru a dormi cu persoana iubită.

6. Privește-o în ochi mai des și pentru mai mult timp

Nu există atât de multe lucruri în lume care pot rușina alți oameni. Privirea îndelungată este unul dintre ele.

Dacă vă priviți unul pe altul în ochi, înseamnă că, la nivel inconștient, nu aveți secrete ascuns. Biologia ne-a programat în așa fel, încât privirea îndelungată este un semn al încrederii între persoane. Dacă aveți bariere în relația voastră pe care ați vrea să le depășiți, încercați această metodă.

7. Cunoștința cu familia ei

Omul nu crește în singurătate. El se află sub influența permanentă a membrilor familiei. Dacă vrei să vezi cum va arăta soția ta la bătrânețe, aruncă o privire la mama ei.

Relațiile de rudenie sunt primele relații pe care o persoană le are, vrând sau nevrând. Așa că, dacă vrei să afli cât mai multe despre iubita ta, fă cunoștință cu familia ei.

8. Nu face nimic

Cel mai intim lucru pe care doi oameni pot să-l facă este să nu facă nimic.

Iată de ce. Probabil te simți foarte confortabil alături de persoana cu care poți să taci. Ne simțim cu adevărat confortabili cu persoanele cu care nu trebuie să umplem ”vidul” tăcerii.

Cea mai bună formă de intimitate este atunci când stați alături și vă ascultați respirațiile. Dacă te afli alături de o femeie cu care ți-e confortabil pur și simplu să stai întins și să nu faci nimic, înseamnă că veți fi confortabili unul cu celălalt în celelalte situații.