8 indicii decisive care te vor ajuta să afli adevăratele sentimente ale bărbatului de lângă tine

Pe de o parte, bărbaţii par extrem de clari şi direcţi, când e vorba de relaţiile lor. Dar, dacă analizăm lucrurile dintr-o altă perspectivă, tot bărbaţii ne induc în eroare cu stranietățile și misterul lor.

Din acest motiv întrebarea principală a femeilor „Mă place, cu adevărat, sau nu?” încă nu îşi pierde actualitatea.

Iată 9 indicii subtile care ne vorbesc despre sentimentele şi atitudinea reală a bărbaţilor:

1. Modul în care te prezintă celorlalţi

Modul în care te prezintă celorlalţi, mai ales prietenilor şi rudelor, este un indiciu direct al atitudinii lui faţă de tine. Dacă nu te prezintă deloc, minimalizând apariţia voastră în locuri publice, înseamnă că nu simte nimic faţă de tine.

Dar dacă te prezintă în calitate de iubită, iar prietenii şi rudele lui deja ştiu unele detalii despre tine, crede-mă că el cel puţin te respectă.

2. Pledează pentru loialitate reciprocă

Un bărbat care este direcţionat spre o relaţie serioasă, întotdeauna îi va păsa de loialitatea ta faţă de el şi invers. În caz contrar, fie nu simte nimic faţă de tine, fie are o percepție greşită despre relaţii.

3. Maniera în care se confruntă cu problemele

Dacă îi pasă cu adevărat de tine, nu-i va fi frică şi nu va fi indiferent faţă de problemele din relaţie. Dimpotrivă, va fi cointeresat în rezolvarea cât mai rapidă a conflictului apărut.

4. Timpul pe care ţi-l acordă

Dacă îşi „sacrifică” doar câte o oră sau două zilnic, neavând un grafic supraîncărcat, ar trebui să-ţi dai seama de nepăsarea lui. Pe când, dacă încearcă din răsputeri să-şi petreacă weekend-ul și timpul liber cu tine, este un bărbat care ţine foarte mult la tine.

5. Cât de des se intereseză de părerea ta

Bărbatul care te vede în viitorul lui, întotdeauna se va interesa de părerea ta faţă de acţiunile sale şi va insista să luaţi toate deciziile împreună.

6. Cât este de respectuos faţă de tine

Respectul reciproc este foarte important. Doar din motivul că majoritatea bărbaţilor îşi permit să manifeste lipsa de respect faţă de femei, nu înseamnă că tu ar trebui să-ţi cobori standartele.

7. Cât de mult efort depune în relaţie

El nu s-ar strădui prea mult pentru cineva de care nu-i pasă. Deci, efortul și implicarea lui în relație sunt trăsături ale unui partener matur și dispus să acționeze.

8. Întrebă-te sincer dacă el îşi doreşte, cu adevărat, să fie cu tine

De regulă, femeile ştiu intuitiv răspunsul. Inima îţi va spune adevărul. Iar dacă simţi că îl forţezi să continue relaţia, atunci nu va ieşi nimic bun din asta.

Sursa :