fb

8 deprinderi ale cuplurilor, cărora le merge perfect în viața intimă

Iată ce fac cuplurile fericite pentru a păstra pasiunea în relație și pentru a avea o viață intimă perfectă.

1.Au interese diferite. 

Cele mai fericite cupluri spun că au o viață frumoasă trăită împreună și o viațăî activă trăită separat. Astfel, atunci când ajungi acasă poți să povestești omului drag lucruri noi și deosebite, așa cum o poate face și el. Acest lucru adaugă interes, dar și intensifică senzația de dor.

2.Ei iubesc să aibă și activități comune. 

Mai apropiate intim sunt cuplurile care se poziționează reciproc pe primul loc. Nu trebuie să petreci tot timpul împreună, dar partenerul trebuie să știe că este prioritar în fața altor oameni și în fața altor momente. Iar atunci când sunteți împreună, petreceți timpul calitativ. O bună opțiune – să practicați sportul în doi.

3. Ei au timp comun fără telefoane și rețele de socializare. 

Ce facem atunci când găsim ceva timp liber? Preferăm să navigăm pe rețelele de socializare. Cuplurile fericite se detașează de aceste lucruri în plus și se concentrează pe apropierea fizică și emoțională.

4. Ei planifică sexul.

Ar părea prostesc și neatractiv să planifici o partidă de sex, dar atunci când ai un program încărcat, este sigura soluție. Planifici doar timpul, nu și ceea ce veți face. Lași asta pe seama instinctului și a improvizației.

5. Ei își ușurează reciproc viețile. 

Totul se rezumă la nivelul de satisfacție reciprocă. Atunci când ești gata să ieși din zona de confort, ca să-ți ajuți partenerul, fie chiar și să te ridici de pe fotoliu, înseamnă ceva. Ajutorul reciproc este foarte important.

6. Ei acționează ca o echipă. 

Intimitatea nu începe în pat. Cheia apropierii e comunicarea. Să fii pe fază, să asculți, să înțelegi, să respecți, să faceți împreună lucruri: e un stimul imens pentru o viață intimă reușită.

7. Ei nu permit ca sexul să devină o rutină.

Cuplurile pasionale mereu schimbă ceva în timpul actului sexual. Nu trebuie să fie lucruri radicale.

8. Ei încep preludiul din timp.

Cineva zicea: „Preludiul începe imediat cum se sfârșește orgasmul”. Poți să păstrezi permanentă energia sexuală între voi cu ajutorul unor detalii: mesaje, priviri, gesturi, atingeri.

Source :