fb

5 complimente pe care bărbații vor la nebunie să le audă de la iubitele lor

Femeile nu sunt singurele care au nevoie de validare constantă din partea sexului opus. Bărbații simt, la rândul lor, necesitatea de a fi admirați.

Bineînțeles, există o gamă foarte vastă de lucruri frumoase pe care i le poți spune iubitului tău despre el, dar pe unele dintre ele își dorește să le audă mai mult decât pe altele.

Iată care sunt cele mai râvnite complimente de către bărbați:

1. Spune-i ceva legat de zâmbet

Spune-i că are un zâmbet frumos, admiră-i dantura și gropițele din obraji și îl vei face să roșească de emoție. Nu uita că buzele sunt și ele zone erogene, așa că i se va părea destul de sexy dacă-i vei face complimente legate zâmbetul său.

2. Spune-i că miroase bine

Simțul olfactiv își are rolul său în legile atracției, iar dacă îi dai de înțeles că apreciezi noul parfum pe care-l folosește, se va simți dorit. Și până la urmă, asta e scopul complimentelor pe care i le faci iubitului tău, nu?

3. Spune-i că e special și că va schimba lumea

Bărbații trăiesc într-o lume în care supereroii există. Iar iubitul tău cu siguranță își dorește să fie unul dintre ei. Spune-i că va reuși să schimbe lumea prin ceea ce face sau că va revoluționa domeniul în care lucrează și îl vei face foarte fericit.

4. Apreciază-i simțul umorului

Încearcă să-l complimentezi pentru umorul său voluntar, nu pentru situațiile comice involuntare în care este personajul principal. Bărbații se simt bine când se conving de faptul că pot face o femeie să râdă.

Advertisement

5. Spune-i că este puternic

Fă-l sa se simtă puternic și roagă-l să-ți deschidă el borcanele cu murături. Miră-te de priceperea și de puterea de care dă dovadă, spune-i că nu știi cum te-ai descurca fără el. Are nevoie să audă că ești absolut copleșită de masculinitatea lui.

via: ele.ro