„Toți pleacă, mai devreme sau mai târziu”, spun femeile. „Total aiurea”, spun eu

El este Andrei. Vrea să transmită un mesaj femeilor care pun în aceeași oală pe toți bărbați și spun că aceștia pleacă și le rănesc. Andrei nu este de acord și iată de ce. Merită să citească toate femeile aceste gânduri.

„Toți pleacă, mai devreme sau mai târziu…” De ce femeile spun asta despre noi, bărbații, că mai devreme sau mai târziu toți plecăm? Spun asta fie din motivul că nu își găsesc pe acel cineva alături de care să se simtă împlinită; bărbatului pe care îl au alături nu îi oferă toata dragostea și atenția, desigur pentru ca e o persoana nedorită în această viață, și atunci el se simte în plus și pleacă… sau poate multe femei au fost dezamăgite de bărbați ,,hoinari’’, care au vrut doar să își realizeze ,,scopul” cu ele, dupa care aceștia pleacă în căutarea altor jertfe, lăsându-le distruse și retrase într-un colț de singurătate.

Da, astfel de bărbați pleacă, așa sînt ei, vin pentru a pleca, ei sînt niște molii care îți mănâncă sufletul până te distruge și apoi te lasă goală… ei pleacă. Să vă spun însă că nu toți pleacă, sunt și bărbați care înt-adevăr știu să iubească, să ofere și să își protejeze femeia pe care nu o vezi plângând decât de bucurie, fericită când el o ține de mână… și da, lui nu îi e rusine să o sărute cînd se află în parc sau pe stradă. Sunt bărbați care vă iubesc așa cum sunteți, pentru că știu că sunteți a lor.

Sunt și bărbați care știu să ofere și să prețuiască, dar spre nefericirea lor au lânga ei femei nedemne de ceea ce dăruiesc, femei care nu știu să iubească un bărbat bun și preferă să fugă în brațe care mai mult o frâng decât să-i ofere protecție. Într-un târziu pleacă și acel bărbat, pleacă spre căutarea femeii care să nu îl mai lase vreodată să plece, femeia care să îl iubească cu bune și rele, să îl iubeasca și când e trist și fericit, atunci când e victorios sau pur și simplu nebun și îndrăgostit….

Da, există astfel de bărbați și există și astfel de femei, bărbați care nu pleacă și femei care nu lasă sa plece. Ei fac o adevarata pereche, ei nu ajung ca într-un târziu să spună „toti pleacă.” Dragi femei, să nu mai vorbim la general despre bărbați. Și voi bărbați, nu mai huliți atât pe femeile care au trecut prin viața voastră, pentru ca noi înșine suntem responsabili de fericirea noastră. Atât bărbații cât și femeile trebuie să știe să iubească din tot sufletul, să daruiasca și să păstreze cu toată puterea, pentru că uneori avem o singură șansă în viață să întâlnim dragostea adevarată, sufletul pereche și fericirea deplină. Când o întâlniți păstrați-o, iar daca ați pierdut-o fie nu a fost a voastră, fie nu ați știut cum să o păstrați, deci nu vă motivați eșecul, spunând că „toți pleacă, mai devreme sau mai târziu.”