„Nu mai sunt supărată pe tine. Îți mulțumesc pentru acele zile în care am adormit flămândă”

Bună tată.

Azi am văzut un bărbat care îşi hrănea copilul. Îi vorbea frumos. Îl alinta şi-l ruga să pape. Ştii, ochii mi s-au umezit, am început să plâng în hohote. Mi-am amintit de acel moment din copilărie când mâncam, iar tu m-ai lovit spunându-mi că mânânc prea mult.

Mereu m-am întrebat: De ce ai fost atât de dur, egoist şi indiferent. De ce nu m-ai iubit?” Din acea zi în care tu mi-ai luat pâinea din mână spunându-mi că am mâncat destul, am învățat să ofer. Am înțeles că egoismul te face gol pe dinăuntru. Am învățat să înțeleg suferința celor flămânzi. Am realizat că trebuie să-mi aleg un bărbat care să fie un tată iubitor.

Nu mai sunt supărată pe tine. Îți mulțumesc pentru acele zile în care am adormit flămândă. Datorită egoismului tău, am învățat să ofer bucata mea de pâine celui flămând, chiar dacă voi rămâne flămândă, dar sufletul meu va fi împăcat că un alt suflet e fericit.

Asta a fost lecția care m-a învățat să dau celui ce nu are, să mă împart cu cel flămând. Să fiu un om un om cu inimă mare şi să-i mulțumesc Lui Dumnezeu pentru ceea ce am.

Fiți iubitori și buni.

Cu drag, Mary!

Foto: creatistik.com