PovesteaTA: „De azi nu mă mai uit în urmă. E o promisiune făcută pentru mine și nu mă voi ierta niciodată dacă nu o respect…”

El este Mircea. Și-a spus povestea lui cu sinceritate. A renunțat să mai privească în urmă, să mai trăiască cu trecutul și poate că a făcut cea mai corectă decizie. 

Suflete pereche…Mai crede cineva in ele? Eu unul nu mai cred. Mi-am dat seama ca e foarte imatur sa crezi in asa ceva, sau poate perioada prin care trec ma face sa fiu atat de rece si distant incat sa pot spune asta.

Oare sunt asa de rece acum pentru ca m-am maturizat? Oare maturizarea vine la pachet cu asta? Am doar 20 de ani, o sa-mi dau seama pe parcurs.

Sincer, din toate relatiile pe care le-am avut in urma, n-am simtit mai nimic. S-ar putea sa fie normal, dar din ultima relatie care a durat doar o luna, am simtit mai mult decat era nevoie. Simteam ca mi-am gasit sufletul pereche pentru totdeauna, simteam cum ma invaluie dragostea. Da, in nici o luna am ajuns sa iubesc, sa iubesc atat de profund…

Nu stiu ce m-a facut sa o iubesc asa rapid. Era frumoasa, inteligenta, complicata, greu de inteles, matura, dar mai ales, ne potriveam. Cred ca a fost un amalgam de valori pe care le-am perceput la cote inalte, nu stiu, tot ce stiu e ca o iubesc. Am fost imatur, i-am dat tot ce aveam eu mai bun, i-am pus toate sentimentele pe tava, i-am daruit si dedicat tot timpul meu, lasand deoparte lucrurile pe care le aveam de facut.

Vreau sa ii multumesc pentru fiecare clipa minunata impreuna, pentru fiecare sarut, pentru fiecare „mi-e dor de tine” spus la 5 dimineata, pentru ca exista. Sunt un norocos, pot sa spun ca am iubit, ca am gasit acea persoana pe care pot sa o iubesc indiferent de situatie.

Acum, tot ce trebuie sa fac este sa depasesc situatia, sa ma obisnuiesc cu faptul ca e o mare posibilitate sa nu mai iubesc vreodata asa. A trecut ceva timp de cand ne-am despartit, timp in care am suferit. Dar, de azi, nu ma mai uit in urma. E o promisiune facuta pentru mine si nu ma voi ierta niciodata daca nu o respect.

O sa uit, o sa-mi ocup timpul mai util, o sa-mi caut pe altcineva…nu stiu. Cert e ca, de azi inainte, sunt un om liber! Un om care traieste in prezent si nu se mai alimenteaza cu amintirile frumoase din trecut.”

Trimite și tu #PovesteaTA de viață – mesaj pe pagina de Facebook De Vorbă cu Tine. Pe cele mai reușite le vom posta chiar pe site.