Cei care alergă doar după bani vor şi ei la un moment să fie iubiți de cineva

Mi s-a spus că sunt naivă, că sunt o copilă care mai crede în iubire. Iubirea în zilele noastre nu există. Totul e bazat pe lucruri materiale. Căsătoriile se construiesc pentru bani şi avere, nu din iubire. Iubirea e o prostie. Îmi spun unii să profit. Şi că nu ar mai trebui să visez la bărbatul care să mă iubească, dar să fac bani, mulți bani ca să am lângă mine pe cineva.

Dar eu nu visez la prinți. Nu-mi doresc bărbați bogați. Vreau un om care să fie iubitor. Bărbatul care să nu cedeze la greu. Restul: bani, casă vom face împreună. Unde este iubire există şi bani, şi fericire. Cred în iubire şi cred că mai sunt oameni care pot iubi. Această încredere mi-au inspirat-o doi oameni care se iubeau sincer. Chiar dacă aveau o vârstă înaintată ei se diezmierdau, se sărutau, se țineau de mână. El mereu o lăuda. Ea îl venera, îl considera perfect.

Doar că într-o zi el a decedat. Pentru ea mai mare suferință nu exista. Din femeia plina de viață s-a transformat într-o femeie tristă şi palidă. Toți spuneau că îi va trece, e doar un şoc, viața merge înainte. Ea le spunea vecinilor care o consolau: „Voi respirați. Voi trăiți. Eu sunt moartă pe dinăuntru. Nu pot respira. El era viața mea, era totul. Nu pot trăi fară el.”

Da, nu a trăit. Peste câteva zile a decedat. Pur şi simplu se sufoca de durere, nu putea respira. Aceasta a fost lecția care m-a făcut să cred în iubire. Iubirea e peste tot. Dacă nu ar fi iubire, nu ar mai fi viață. Cei care alergă doar după bani vor şi ei la un moment să fie iubiți de cineva. Tu iubeşte sincer. De vei iubi, vei avea totul. Vei fi cel mai bogat.

Cu drag, Mary!