7 trăsături de caracter care te vor ajuta să nu renunți, atunci când ai inima frântă

Unii oameni cred că durerea nu te face decât să devii mai vulnerabilă și mai sensibilă, dar acest lucru nu este deloc așa. Durerea  te face să devii mai puternică. Anume o inimă iubitoare și un suflet sensibil te ajută să treci peste cele mai grele încercări și să depășești cele mai grele obstacole. Chiar și atunci când cineva îți va frânge inima în mii și mii de bucăți, nu uita că poți continua să mergi mai departe.

1. Când vin vremuri grele, nu renunți, faci tot posibilul să supraviețuiești

Datorită sensibilității și empatiei tale, ești pur și simplu incredibil de rezistentă în momentele dificile care vin în viața ta. Niciodată nu renunți la idealurile tale și la ceea ce crezi, astfel creând o energie foarte puternică care te ajută să reziști. Aceste lucruri îți permit să mergi doar înainte.

2. Găsești motive să zâmbești chiar și atunci când totul merge prost

Fiind o persoană sensibilă, observi lucrurile importante pe care oamenii din jur le ratează. Vezi frumusețea până și în cele mai neînsemnate lucruri și înțelegi că fiecare zi e un dar care trebuie trăit din plin. 

3. Ești puternică pentru că nu permiți îndoielilor să te oprească

Ești o femeie puternică și persistentă. Știi când să faci următorul pas, dar și când este timpul să te oprești puțin. Niciodată nu te îndoiești de tine.

4. Știi foarte bine că în viață nu sunt numai zile bune

Nu totul în viața noastră se întâmplă așa cum îți dorești și tu știi prea bine asta. A trebuit să experimentezi și despărțiri dureroase, și lupte pentru ceea ce ți-ai dorit foarte mult. Dar mereu ai știut că aceste perioade se vor termina mai devreme sau mai târziu, iar după ele vine bucuria, liniștea, succesul. 

5. Ai cunoscut durerea, acum știi că poți depăși orice

Știi foarte bine cum e să fii la limită. Dar știi și că, ajungând acolo jos, ai găsit putere în tine să te ridici din nou la lumină. Ai supraviețuit acestor experiențe și ele te-au făcut mai puternică și mai matură. 

6. Niciodată nu îi părăsești pe cei pe care îi iubești

Crezi din toată inima că orice realizare și orice progres nu valorează nimic dacă, pentru a le obține, ar trebui să lași în urma ta pe cei pe care îi iubești cel mai mult pe lume. De dragul celor dragi, tu ești gata să sacrifici orice. Niciodată nu ai plecat din fața greutăților. 

7. Arăți bunătate față de alții chiar și când ei nu reușesc să facă același lucru

Nu pierzi energie pe furie, ură sau diferite moduri de răzbunare. Această ocupație ți se pare complet lipsită de sens. Mereu găsești în tine suficientă putere pentru a fi mai bună și pentru a le da o a doua șansă. Ești o fire foarte sensibilă, dar ești și foarte empatică.

Sursa :