7 tipuri de femei de care bărbații cu intenții serioase fug

Unele femei continuă să fie evitate de bărbații cu intenții serioase. Aparent, nu ar avea un motiv întemeiat serios să o facă. Totuși există anumite standarde după care se conduc bărbații atunci când aleg o femeie pentru o relație serioasă.

Ei decid mai curând să fie singuri, decât să aibă alături o femeie instabilă, neserioasă și cu o mulțime de așteptări exagerate. Iată cele 7 tipuri de femei de care bărbații cu intenții serioase fug:

1. Femeia cicălitoare

Bărbații fug de femeile care îi fac să se simtă ca niște copii mici, mustrați de mamele lor. Atunci când cunoaște o femeie, bărbatul își dorește pe cineva care să-l înțeleagă, să-l accepte, dar nu să vină cu critici și nemulțumiri.

Bărbații supuși cicălelilor ajung să se simtă nesiguri pe sine, devin stresați și nervoși. Bagajul emoțional al femeii cicălitoare îl va transforma și pe bărbat într-o persoană mereu nemulțumită. Uneori, cicălelile unei femei devin mai frecvente decât cuvintele frumoase.

2. Femeia fără valori

Valorile umane sunt acele poduri între alegeri, decizii și responsabilități. Atunci când o femeie este lipsită de orice valoare morală, ea nu-și va cunoaște adevăratul său rol în această lume, nu se va regăsi pe sine în întreg acest Univers, nu va ști cine este ea cu adevărat.

Ea nu va ști cum corect să depășească dificultățile care-i vor apărea în cale, cum să existe în deplină armonie cu sine și cu lumea din jur. Cuvintele și comportamentul ei mereu se va abate de la adevăr și de la drumul corect.

3. Femeia profitoare

Orice bărbat care se respectă își va da seama din prima când o femeie stă alături de el doar pentru că are intenții ascunse. Căutătoarea de bani și de situații confortabile se va interesa ce mașină are, câți bani are în cont, câte camere are apartamentul.

Dacă acesta se află în cel mai de elită cartier. O astfel de femeie îl va lăsa cu portmoneul gol în doi timpi și trei mișcări, iar bărbatul cu intenții serioase nu va dori să-și lege viața de femeia care se bazează numai pe situația lui financiară.

4. Femeia care crede că bărbatul îi este dator

Să o ducă la restaurante, să o ducă în vacanțe, să-i achite ședințele la toate saloanele de fițe, să o invite seară de seară în cele mai scumpe localuri. Pentru astfel de femei, motto-ul este. „bărbatul trebuie”. de aceea bărbații fug de astfel de relații.

Ei nu acceptă să fie considerați doar o sursă inepuizabilă de resurse materiale. Da, bărbatul trebuie să fie încrezător, luptător și un bărbat devotat, să aibă un serviciu bun cu care să asigure familia, să fie un soț bun, înțelegător, dar nu să fie jucăria cuiva.

5. Femeia cu așteptări exagerate

Unele femei ajung să aibă așteptări foarte exagerate în relația lor. Este firesc ca așteptările să existe, dar numai atât timp cât este sunt constructive și reale. Este considerată o așteptare rezonabilă ca partenerul să fie afectuos și iubitor, să-și facă timp pentru a petrece vremea cât mai frumos în doi.

O astfel de cerință imposibilă este perfecțiunea, când femeia se așteaptă ca noul ei partener să fie bărbatul ideal, care niciodată nu dă greș, nu cedează în fața greutăților. Cât de bun ar fi un bărbat, el nu va accepta o femeie cu astfel de cerințe.

6. Femeia negativistă

E vorba despre femeia care vede în toate lucrurile din jurul ei doar negativitate. Alături de o astfel de femeie bărbatul niciodată nu va avea parte de susținere, de acceptare, de înțelegere. Planurile ei de viitor întotdeauna vor fi nesigure.

Încrederea în sine va fi una ireală. Criticile vor fi la ordinea zilei din partea ei, născute din invidie și imposibilitatea sa de a se realiza. Ea se va simți amenințată de realizările partenerului său. Prin negativitatea sa, femeia va încerca să reducă din valoarea realizărilor lui.

7. Femeia cu un trecut dubios

Începând cu minciuni nevinovate și ascunzând adevărate schelete, femeia cu trecutul dubios va fi evitată de bărbații care au intenții serioase față de viitor. Bărbatul va simți din prima dacă femeia ascunde adevărul și are trecutul construit din minciuni.

Atunci când astfel de minciuni încep să iasă la iveală, vor distruge temelia relației construite chiar și ani de zile și vor duce la destrămarea acestei relații, fără îndoială.

© De Vorbă cu Tine