7 sfaturi înțelepte care te vor ajuta să uiți bărbatul, care niciodată nu a fost al tău

Dragostea are nevoie de doi oameni care se iubesc. Așa e construită viața. Ai întâlnit un bărbat. Te-ai îndrăgostit la nebunie de el. De îndată ce s-a apropiat de tine, fluturii au început să zboare prin stomacul tău. Pentru tine, acest bărbat a devenit un ideal, a devenit totul! Dar nu poți face pe cineva să se îndrăgostească de tine… Îl observi tot mai mult cum se îndepărtează. Dar cum să supraviețuiești durerii de a pierde pe cineva care niciodată nu a fost al tău cu adevărat?

1. Acest eșec în dragoste te va face mai puternică

Da, doare și este extrem de neplăcut. Inima ta încă își amintește șocul prin care ai trecut când ai înțeles că nu veți mai fi împreună. Dar este ceva normal. Iar acest eșec în dragoste te va face mult mai puternică. Pentru tine, totul va fi în regulă și știi că și tu vei întâlni marea fericire care va fi doar a ta.

2. Iubirea adevărată nu este egoistă

Lasă-l să plece. Să fie liber să meargă acolo unde el crede că poate fi fericit. Iubirea adevărată nu are scopuri ascunse și meschine. Uneori, te poți despărți de cineva și este obligatoriu ca respectiva persoană să găsească imediat pe altcineva. Așa a fost să fie. 

3. Persoana pe care o iubeai odată, azi nu mai este alături

În locul celui pe care îl iubeai foarte mult azi este un străin. Știi foarte bine că, indiferent ce ai face, nu vei putea schimba nimic. Deci nu lua această povară asupra ta, altfel vei suferi. Nu are rost. 

4. Rupe acest cercul vicios

Fă ceva nou. Încearcă să înțelegi că el nu simte același lucru pentru tine. Este normal să fii tristă, dar poți folosi acest sentiment pentru a vedea situația așa cum este. Vei înțelege că ai avut o relație care nu a putut fi salvată și trebuie să mergi mai departe. Lasă în urma ta această dragoste neîmpărtășită și fii puternică.

5. Ia-ți adio cu recunoștință

A trecut ceva timp de când voi doi nu mai sunteți împreună. Fie îți amintești de acest om cu emoții pozitive, fie îl urăști. Alege prima variantă, pleacă cu inima deschisă și sufletul împăcat. Nu ai nevoie de răni redeschise. 

6. Poți iubi pe altcineva

În loc să încerci să reaprinzi flacăra unei iubiri pierdute, orientează sentimentele tale către altcineva. Nu refuza o nouă iubire doar pentru că cea veche într-o zi a plecat. Nu fi dezamăgită. O nouă iubire îți poate oferi împlinirea. 

7. Distruge iluziile

Eliberează-te! Distruge toate iluziile false! Meriți mai mult decât o iubire neîmpărtășită. Iubirea adevărată e profundă și reciprocă.

Sursa :