7 sfaturi dure și utile despre cum să-ți faci partenera fericită, spuse de către un bărbat

În acest articol nu vei găsi un ghid pentru viață și predici cum să trăiești corect. Doar sfaturi care pot fi puse în acțiune! Scurt, clar și cuprinzător! După, fiecare rămâne cu propriile concluzii.

1.Ai grijă de ea

Fii atent la indiciile pe care ți le transmite atunci când e supărată sau atunci când se simte îndeosebi de bine, alături de tine. Atenția contează extrem de mult.

2.Fă-o fericită

Măcar o dată pe săptămână fă un gest frumos. Flori, jucării de pluș, o cină romantică, fă orice chestie de genul. Nu e nevoie de asta în fiecare zi pentru că va deveni banal și va plictisi. Cu toate astea, fii imprevizibil.

3.Ascult-o

Femeile gândesc foarte diferit decât noi – bărbații. În cap mereu li se învârt tot felul de idei bizare și complicate, fără cap și coadă, uneori alogice. E important să-ți asculți partenera.

4.Nu comunica cu prietenele ei

În primul rând ele la sigur te vor discuta apoi. Iar în al doilea rând rişti să fii tentat şi nu există lucru mai dureros decât s-o înşeli cu prietena ei.

5.Stabileşte limitele spaţiului personal

Acordă 1-2 zile pe săptămână, timp în care fiecare se va ocupa de chestiile sale personale.

6.Împarte responsabilităţile

Anumite chestii le face ea, altele doar tu. Nu contează ce şi cât timp e necesar pentru acţiunea în cauză, important e să fie îndeplinită şi doar unul dintre voi să ducă responsabilitatea.

7.Reţine, tu eşti bărbat!

Eşti puternic şi trebuie să îţi demonstrezi forţa. Eşti cel care poate să răstoarne munţi şi să treacă mări.

Source :