7 semne incomode că alături de tine e omul cu care ți-e sortit să fii

Sunt câteva semne importante, deși incomode, care-ți dau de înțeles că lângă tine este exact omul de care ai nevoie: sufletul tău pereche.

1.Îți este teamă de emoțiile tale față de el.

Atunci când emoțiile tale sunt atât de puternice, încât ți-e teamă de ele, cel mai probabil îți este frică de gândul că ai putea trăi fără el. Este normal să-ți fie teamă, mai ales dacă în trecut cineva a plecat. Însă cel care ți-e sortit îți va liniști teama și-ți va da de înțeles că te iubește.

2.El îți spune atunci când mai ai de lucrat asupra anumitor momente. 

Poate că nu-ți poți exprima emoțiile sau nu comunici eficient. Poate că eviți unele lucruri sau uiți de sănătatea ta. Omul care ți-e sortit te va ajuta să-ți aduci aminte despre asta și să clarifici situațiile incerte. El te va ajuta să fii sigură pe tine.

3.Îți este teamă că totul devine rutină și plictiseală.

Atunci când ești cu cineva mai mult timp, începi să simți presiune – trebuie să menții relația interesantă. Îți este teamă că a dispărut sclipirea de la început. Cel mai probabil așa și este și este firesc asta. Sclipirea s-a transformat într-o dragoste matură. Nu-ți mai faci griji de întâlnirile voastre, te simți confortabil alături de el. Nu mai simți fluturi în stomac, în schimb simți acea emoție sinceră, matură, regăsită în fiecare cuvânt și fiecare gest.

4. El te ajută să înțelegi că unii oameni din viața ta nu sunt atât de importanți. 

Că unii oamenii nu-și fac griji de tine, așa cum tu o faci. El vede acea energie și dragoste pe care o oferi celor indiferenți. El vrea tot ce este mai bun pentru tine, inclusiv să te ferească de oamenii nepotriviți.

5. El te face să-ți înțelegi neajunsurile. 

Omul care ți-e sortit te va ajuta să-ți afli neajunsurile și să le accepți. El nu te va forța să-ți fie rușine de ele, dimpotrivă, îți va explica că nu există oameni perfecți. El te respectă și te înțelege.

6.Aveți și zile mai proaste. 

Se întâmplă să vă certați uneori, asta chiar întărește relația, întrucât comunicați despre nevoile, dorințele și supărările voastre. Indiferent de orice, știi că el va fi alături, că nu te va critica.

7. Nu-ți este teamă de viitor. 

Este normal să vorbiți despre viitorul relației voastre. Este frumos să știi că ambii vreți aceleași lucruri și aveți aceleași viziuni. Vă faceți planuri, discutați despre visurile voastre.

Sursa :