7 semne dureroase că bărbatul iubit nu te mai vrea în viața lui

Uneori, indiferent cât de mult vrei ca relația să continue, indiferent cât efort depui, omul de alături nu împărtășește aceleași sentimente. Ceva s-a întâmplat în tot acest timp. El nu mai simte la fel, el nu te mai vrea în viața lui.

La început, nu înțelegi ce se întâmplă. Dar în timp semnele devin tot mai evidente. Trăiește o lume paralelă, străină de a ta. Îți respinge orice intenție, refuzând să se complice cu scopuri serioase. Iată semnele care îți confirmă comportamentul său:

1. Este mai tot timpul indiferent. Lui pur și simplu nu-i pasă. Din moment ce și-a confirmat în gând că nu are nevoie de tine, a îmbrățișat o atitudine rece și ostilă față de tine. Tu nu ești decât o poveste care s-a întâmplat în viața lui.

2. Își permite să fie agresiv. Din moment ce știe că nu mai vrea să trăiască alături de tine, își permite lucruri incompatibile cu o relație sănătoasă. Poate să îți vorbească urât, să desconsidere opinia ta, să aducă în inima ta tristețe.

Mereu îți vorbește cu superioritate, de parcă ar vrea să te convingă cât mai repede să inițiezi tu despărțirea. Nu-i pasă dacă nu veți mai fi împreună începând de astăzi sau de mâine. Cu cât mai repede, cu atât mai bine.

3. Nu ești o prioritate

Vei simți indiferența lui prin deciziile pe care le ia în fiecare zi. Își permite să iasă mult prea des cu prietenii, iar ție îți tot spune că este ocupat. Își lasă timp pentru pasiuni și activități banale, dar nu găsește câteva clipe pentru tine.

Este gata să ajute un străin, dar uită de faptul că este partenerul tău. Nu caută să te asculte, nu are interesul să contribuie cumva la starea de bine a relației. El pur și simplu nu te mai dorește alături, dar nu știe cum să îți vorbească despre asta.

4. Își permite să flirteze cu alte femei. Poate să vorbească frumos cu alte femei, poate să le facă complimente, unele depășesc cu mult limitele normalului. Îi reproșezi acest lucru, dar mereu vine cu o atitudine defensivă, de parcă tu ești problema.

5. Nu respectă vechile promisiuni. Ceva timp în urmă, ți-a promis că îți va fi fidel pentru toată viața. Ceva timp în urmă, ți-a promis că va avea grijă de inima ta, va proteja relația. Faptul că acum încalcă toate promisiunile îi dezvăluie adevărata intenție.

6. Nu se gândește la un viitor comun. Din moment ce nu te mai vrea aproape, orice discuție despre viitor devine inutilă. Vrei să avansați la următoarea etapă a relației, el însă nici nu vrea să audă despre responsabilități.

7. Îți ignoră mesajele

E vorba despre orice fel de mesaje. Îi dai de înțeles că te poate pierde, el abia așteaptă să se întâmple acest lucru. Îi vorbești despre încredere și susținere, el mereu găsește argumente să oprească acest monolog.

Nu ignora semnele care îți vorbesc despre detașare emoțională. Dacă simți că omul de alături s-a schimbat, vorbește cu el. Caută răspunsuri la întrebări, nu ascunde adevărul.

© De Vorbă cu Tine