7 semne că pentru el relația este doar un joc, nimic mai mult

Dragostea adevărată nu este un joc. Nu are cum să fie așa, din moment ce păstrează emoții puternice, sincere și nu lasă loc pentru jocuri și emoții false. Nu toți bărbații știu să îmbrățișeze cu deschidere acest sentiment, să ofere unei femei încredere.

Nu toți bărbații vor ști să te facă fericită fără să-ți rănească inima și să devină egoiști. Uneori minciuna și manipularea devin prioritare pentru el. Cum să-ți dai seama că pentru el relația nu este decât un joc? Cum să înțelegi că alături de el nu vei face decât să cazi în gol,?

1. Are impresii negative despre relații

El este bărbatul care îți vorbește doar despre negativitatea iubirii, doar despre defecte și neajusuri, îți aduce zeci de exemple când iubirea a distrus. Îți povestește că iubirea doare, seacă orice emoție și nu te lasă să zbori în largul tău.

Îți spune că nu crede în conexiunea strânsă dintre doi oameni, pentru că a fost de prea multe ori dezamăgit. În realitate nu este decât un bărbat care nu se poate regăsi, pentru că nu știe cum să ofere sinceritate. În realitate nici nu vorbește despre iubire.

2. Își permite să flirteze cu alte femei

Dacă partenerul flirtează și cu alte femei, chiar dacă ești tu în viața lui și speri să ocupi un loc important în ea, cu siguranță intenția lui față de tine nu este una serioasă. El nu te respectă deloc și consideră că nu face nimic rău dacă devine cuceritor.

El consideră flirtul ca pe ceva firesc, nevinovat și nu înțelege de ce respectivul gest te-ar putea răni. Toată această atenție exagerată pe care o acordă altor femei reflectă lipsa lui de emoții adevărate pentru tine.

3. Vine și pleacă după bunul plac

Un alt semn distinctiv că partenerul vede efemeritatea relației dintre este alegerea lui de a veni și a pleca atunci când are chef. Știe că tu simți mai mult decât o simplă prietenie pentru el, așa că profită de emoțiile tale și le folosește pentru a-și aproba ego-ul.

4. Te lasă pe tine să te implici

Atunci când vine vorba despre implicare, partenerul tău este absent. Nu îl interesează cum decurge relația dintre voi doi, nu te întreabă cum te simți și dacă ești bine, dacă te consideri împlinită în această relație.

Lui nu-i pasă când vă vedeți și te lasă întotdeauna pe tine să ceri, să te implici, să vrei să vă vedeți. Orbită de sentimentele pentru el, ajungi să oferi prea mult, fără să simți că aceste sentimente îți sunt împărtășite.

5. Nici vorbă de planuri de viitor

Continui să te agăți de iluzii și promisiuni, dar pentru el iubirea ta și emoțiile tale nu sunt decât o glumă. Nu l-ai auzit niciodată să-ți spună că te vede doar pe tine alături de el și că împreună veți construi cea mai puternică relație care să se transforme în cea mai trainică căsnicie.

Niciodată nu ți-a spus că tu ești unica lui, că alături de tine se simte liber și fericit. Nu știi cine îi sunt prietenii și niciodată nu-ți vorbește despre părinții și rudele sale. Stai cu el din frica de singurătate sau din deprinderea de a oferi iubire, iar el stă cu tine pentru că joci rolul perfect.

6. Își schimbă viziunile de pe o zi pe alta

Azi este bun cu tine, tandru și drăgăstos. Mâine este absent, rece, laș. Azi te vede, te știe, te iubește, te primește în inima sa și-ți face loc în brațele sufletului său. Mâine te urăște, te pierde, te alungă, te ascunde de iubire și de emoții.

Acest joc îți transformă iubirea într-un adevărat haos prin care privești cu ochi de sticlă și înțelegi că la celălalt capăt de cer stă adevărata fericire, în timp ce tu te-ai rătăcit în această tragedie alături de el.

7. Este mult prea indiferent

Doar tu ești cea care își face timp pentru voi doi, tu vorbești, tu strigi, tu îți urli iubirea. Doar tu privești spre celălalt capăt de cer, de unde aștepți un viitor luminos alături de cel de care te-ai îndrăgostit.

El nu te îmbrățișează atunci când te simți singură, nici atunci când tristețea își face loc pe chipul tău. El nu te întreabă ce planuri ai, nu îl interesează dacă ești sau nu mulțumită de unele lucruri sau dacă azi ai reușit să mănânci.

Sunt niște lucruri absolut banale, dar care contează atât de mult. Nu și pentru el…

© De Vorbă cu Tine