7 semne că nu vrei pe acest bărbat în viața ta, doar ai nevoie de cineva alături

Relațiile sunt cu adevărat grozave, când cel pe care l-ai căutat toată viața este aproape. Nu e vorba de cineva cu care ușor te poți căsători și nici cineva care poate face mulți bani sau arată respectabil.

Indiferent de cât timp ești împreună cu un bărbat, de câteva luni sau ani, te obișnuiești cu faptul că ai pe cineva. Întotdeauna există cineva pe care să-l suni sau cu care să mergi undeva. Acum, chiar și gândul la o despărțire este înfricoșător. Deja ești obișnuită cu această persoană și ți-ar fi greu să schimbi cursul obișnuit al lucrurilor.

De aceea, de multe ori asemenea relații continuă doar pentru simplul motiv că îți dorești să ai pe cineva alături. Nu o persoană anume, nu El, cel mai potrivit bărbat, dar te mulțumești cu cel pe care îl ai acum în viața ta.

Din anumite motive, în societatea noastră s-a creat un stereotip că, dacă ești fată și ai deja 18 ani, ar trebui neapărat să ai un iubit. Astfel, concentrarea cade pe întâlnirea cu cineva, nu mai contează cu cine, în loc să găsești persoana apropiată ție ca spirit.

Societatea impune decizii că nu este necesar ca el să fie tipul perfect, pentru că trăiești în viața reală, nu în film, unde absolut totul este perfect. Ți se va spune că trebuie să lucrezi la relație, pentru că nimic nu cade din pod. Dar nu ți se spune că unele relații vor fi distructive și dăunătoare pentru tine. Cum să înțelegi aceste lucruri și cum să iei decizia corectă? Cum să știi că acest bărbat din viața ta este cel potrivit și nu este doar dorința ta de a avea pe cineva aproape?

1. Când te gândești la viitor, vezi o persoană complet diferită lângă tine.

Visezi la îmbrățișări tandre și la sărutări pasionale, dar… cu altcineva. Îți imaginezi ochii, zâmbetul, corpul. Nu aștepți o cerere în căsătorie, dar aștepți pe cineva mai bun. Decalajul din acest context nu este privit ca un sfârșit, ci ca începutul a ceva mai bun, mai potrivit. Toate visele tale sunt doar despre o nouă întâlnire frumoasă cu altcineva. Concluzia: nu vrei să aștepți în singurătate dragostea, iar cel cu care ești acum nu este tipul potrivit.

2. Discuțiile dintre voi sunt tensionate și fără suflet.

Uneori, crezi că joci într-un show oarecare. Că umbli, vorbești, dar ești urmărită de privirile a mii de ochi. Posibil, bărbatul din viața ta are o atitudine prea indiferentă față de tine sau, în genere, nici nu aveți despre ce vorbi. Te deranjează orice și știi că poți întâlni pe cineva care să te trateze așa cum vrei. Asta înseamnă că cel care îți este acum alături nu este fericit, ca și tine, dar și că acest lucru dăunează relației voastre.

3. Visezi la altceva, chiar și în dormitor.

Dacă te afli într-o relație de ceva vreme, ardoarea primelor întâlniri s-ar putea să dispară și acest lucru este ceva normal. Dacă intimitatea dintre voi nu este distractivă și faceți dragostea doar pentru că așa fac toți, cu siguranță nu ai nevoie de acest tip. Dacă în același timp te gândești la cât de grozav ar fi să faci asta cu altcineva, atunci este timpul să te gândești ce faci.

4. Singurul lucru care te atrage la un tip sunt doar banii lui.

Unele femei nu vor să recunoască, dar se simte bine atunci când bărbații au grijă de ele și nu le refuză nimic. Cine în restaurante scumpe, flori, cadouri și surprize… Cui nu i-ar plăcea? Dar dacă te interesează doar banii tipului, ai o mulțime de probleme interioare.

5. Nici măcar nu îți poți explica de ce îl iubești.

Nu ne plac bărbații doar pentru un anumit set de calități. Ne plac și gata. Dar dacă nu poți să enumeri câteva calități care îți plac la el, atunci nici nu ai nevoie de el. Doar ai nevoie de cineva lângă tine. El sau altul, nici nu mai contează atât de mult. Dacă în locul lui mâine ar fi altul, nici nu ai observa.

6. Îți faci mai mult griji pentru faptul cum arăți lângă el, decât cum stau lucrurile când sunteți în doi.

Îți place că ai pe cineva alături atunci când trebuie să mergi undeva. Îți place că are grijă de tine în fața altor oameni. Îți place acest sentiment de a avea pe cineva alături, dar nu de însăși persoana. Dacă între voi există doar goliciune, acesta e doar un joc între voi doi, dar nu există sentimente adevărate. Acest lucru este prea evident pentru a mai continua să te înșeli pe sine însuți.

7. Îți place statutul de iubită a cuiva.

În fața prietenilor faci glume pe seama despărțirii de el, pentru că asta gândești în realitate. Nu vezi un viitor cu el. În timp ce alte femei visează la o nuntă frumoasă, tu visezi câte aprecieri va primi poza voastră. Nici măcar nu încerci să-l cunoști mai bine, pentru că e cu tine și mai mult nici nu te interesează. Nu te tortura: nici pe tine, nici pe el. Nu te lăsa păcălită într-o astfel de relație. Trăiește adevărata fericire, căci viața e prea scurtă să o pierzi în zadar.