7 semne că între voi este o conexiune spirituală profundă – nu le ignora

Doi oameni se întâlnesc, își potrivesc poveștile, își ascultă inimile și înțeleg că au devenit mai buni, de când sunt împreună. Doi oameni descoperă o conexiune spirituală profundă între ei, mult mai specială decât orice formă de atracție.

Nu ai cum să ignori semnele pe care le trăiești în fiecare zi, alături de omul drag. Ele îți dau de înțeles că drumul ales este corect, emoția trăită este intensă, conexiunea dintre voi este unică. Trăiți totul la un nivel mult mai profund.

1. Alături de acest om te vezi pentru toată viața

Nu îți imaginezi o zi fără el. Nu pentru că ai fi dependentă, sau că ai dezvoltat o obsesie față de acest om. Pur și simplu timpul petrecut împreună trece atât de repede, încât ești sigură că nu ar ajunge nici nouă vieți, să vă descoperiți.

Pe acest bărbat îl vezi alături în toate momentele importante ale vieții. El va fi soțul tău bun, tatăl copiilor, bunul tău prieten, alături de acest om drag vei îmbrătrâni. Știi sigur că sentimentul este reciproc.

2. Intuiția îți spune acest lucru

Poți să anticipezi multe lucruri, poți să speri și să visezi frumos. Dar realitatea este cea care contează cel mai mult. Intuiția nu te-a trădat nici de data aceasta. Încă de la început ai simțit că trăiești ceva diferit. Real, adevărat, dar atât de diferit.

3. Sunteți cei mai buni prieteni

Ați dus prietenia dintre voi la o nouă etapă, acolo unde nu există invidie, interese ascunse, gânduri urâte. Pe lângă rolul de iubit, el este și cel mai bun prieten al tău. Cu el ai putea să vorbești despre toate lucrurile sipirtuale, importante.

4. Lângă el ai găsit liniștea

Atunci când ești alături de acest bărbat trăiești o stare de liniște sufletească, de împlinire, de parcă toate întrebările și-au găsit răspunsul. Nu mai vrei să demonstrezi nimic, nimănui. Nu mai vrei să porți măști, să interpretezi lucruri.

Pur și simplu trăiești această liniște, în fiecare zi. Ea aduce cu sine bucuria de a fi și de a iubi. Aduce împăcare cu sine, îndepărtează frica, te face să vezi lucrurile cu alți ochi, cu recunoștință și încredere.

5. Nu aveți nevoie de cuvinte

Nu trebuie să găsești explicații multe, replici, argumente. Nu ai nevoie de discursuri emoționante, pentru a vorbi despre sentimentele tale. De multe ori vă înțelegeți din priviri, din conexiunea sufletelor voastre.

6. Ai încredere totală

Ai remarcat un detaliu surprinzător: pentru prima dată în viață, nu îți mai este frică. Nu ai frica de necunoscut, de ziua de mâine. Trăiești aici și acum, cu multă recunoștință. Ai încredere că faptele și cuvintele acestui om sunt din iubire.

7. Simți că îl cunoști de-o viață

Sunteți împreună de câteva luni, sau câțiva ani, dar îți dai seama că ai cunoscut acest om mult înainte. Știi că, dacă ai avea mai multe vieți, tot pe el l-ai întâlni și în viața anterioară, și în viața care va urma.

Sunt prea puține poveștile de iubire, de conexiune spirituală, ca să vă permiteți să abandonați relația voastră. Fiți unul pentru celălalt, îmbrățișați-vă sufletele.

© De Vorbă cu Tine