7 semne că între voi este o conexiune spirituală profundă – nu le ignora

Întâlnim o mulțime de oameni şi fiecare dintre ei este unic în felul său. Însă atât de puține persoane ne pot provoca să ne deschidem sufletul.

Iată lucrurile care îți indică faptul că ai parte de o conexiune adevărată, spirituală:

1. Intuiția nu trădează niciodată

Pur și simplu simți că este omul potrivit. Poate că nici nu există semne evidente care ar demonstra acest fapt, dar intuiția îți șoptește să accepți realitatea.

2. Te simți liberă alături de el

Atunci când ești în compania acestei persoane poți fi tu însăți. Nu ești intimidată de nimic.

3. Te simți nespus de calm cu acest om: atât fizic, cât și emoțional

Prezența acestei persoane îți aduce o anumită liniște. Toată alarmarea și frica dispar atunci când ești alături de un om drag.

4. Ai încredere absolută în acest om

Ți se pare bizar că abia ai cunoscut această persoană. Cu atât mai straniu este faptul că îi oferi toată încrederea ta din start.

5. Vorbiți fără a vă folosi de cuvinte

Atunci când ai parte de o conexine spirituală autentică, cuvintele nu sunt esențiale pentru a te exprima. O persoană care te simte, te înțelege chiar și atunci când taci.

6. Simți că îl cunoști de foarte mulți ani

Chiar dacă abia ai făcut cunoștință cu acest om, ai impresia că îl cunoști de ani de zile. El este atât de drag, încât noțiunea timpului își pierde valoarea.

7. Aveți parte de discuții profunde

Doar cu un om care îți stârnește cele mai calde sentimente poți fi sinceră și vulnerabilă. Alături de el te redescoperi.

Sursa :