7 semne că ești acea femeie unică, pe care el nu o va uita niciodată

Există femei care prin atitudinea lor fac diferența. Ele vin în viața unui bărbat deloc întâmplător, împart din energia lor și îl conving că iubirea adevărată există. Nu vor face nimic special pentru a cuceri, nu acesta va fi scopul lor, totuși vor fi atât de atrăgătoare.

Poate că veți rămâne împreună pentru totdeauna, poate că soarta vă va despărți, dar el nu te va uita niciodată. Vei reuși să ocupi un loc special în inima lui, ca o dovadă a iubirii eterne pe care ți-o poartă. Vei fi femeia specială din viața lui.

1. Emoție

Trăiești emoția, respectiv trăiești omul de alături, îi îmbrățișezi povestea și o simți. Încă de la început ai transmis un mesaj puternic: fie ești alături și trăiești la intensitate maximă, fie nu suntem împreună. A ales prima variantă și nu a regretat.

Dacă e să iubești, iubești total. L-ai inspirat să fie la fel de implicat, de conectat la relația voastră. Tot ceea ce faci, treci prin inimă, simți și demonstrezi încă o dată că adevărata pasiune nu a dispărut. Ai devenit în scurt timp femeia visurilor lui.

2. Sinceritate

L-ai cucerit cu atitudinea ta sinceră, chiar și atunci când lucrurile erau în defavoarea ta. Nu ți-a fost rușine să-i vorbești deschis despre trecutul tău, despre lumea ta, despre complexe, foști, dezamăgiri și lecții învățate. El a apreciat mult această abordare.

Ceri de la omul de alături să fie la fel de sincer. Odată ce ai avut încredere în acest bărbat, i-ai făcut loc în inima ta, spunându-i deschis ce simți pentru el. Atunci când erai nemulțumită de unele lucruri, ai fost la fel de sinceră. El a apreciat mult.

3. Independență

Nu ai nevoie de un bărbat pentru a fi mai fericită, mai specială, pentru a-ți asigura existența. I-ai spus foarte clar acest lucru. Ești liberă să decizi, să alegi, să oferi. Un bărbat corect va respecta și va admira un asemenea comportament.

4. Empatie

Ai reușit să te apropii de sufletul său, fiind interesată de lumea lui, de trecutul său, de cine este el cu adevărat. Nu ai avut un interes ascuns, pur și simplu ai decis să-l accepți așa cum este el, să-l înțelegi, ceea ce l-a apropiat foarte mult de tine.

5. Pasiune

Dacă iubești, o faci cu multă pasiune, cu multă nebunie. Un bărbat va fi cucerit de o femeie care se poate bucura de minunile acestei vieți. El va păstra în gând amintirile cu tine, ca o dovadă vie a unei mari iubiri, ce a fost trăită intens.

6. Bunătate

Îți este milă de oamenii cărora nu le ajung resurse, de un biet animal care a rămas singur în ploaie. Ești sensibilă la durerile altora, ai lăsat de la tine, doar pentru a împărți din bunătate și căldură. El va fi profund impresionat de acest fel de a fi.

7. Echilibru

Cu toată nebunia din tine, cu toată pasiune pe care o trăiești, reușești să menții un echilibru între toate. Să știi care sunt limitele. Bărbatul va înțelege că ești o femeie în care poate avea încredere, te va vedea viitoarea lui soție.

În primul rând, fii unică pentru tine. Iubește-te suficient de mult, încât să nu devii trofeul cuiva. Iar atunci când găsești adevărata dragoste, să poți îmbrățișa omul și povestea, pentru totdeauna.

© De Vorbă cu Tine