7 semne că el vrea să aibă cu tine o relație serioasă și de lungă durată

Cât de serioase sunt intențiile unui bărbat? Vrea o relație serioasă și de lungă durată? Sau este doar un joc? Poți întâlni bărbatul la care ai visat toată viața. Dai la o parte toate îndoielile și îți deschizi inima. Începi să visezi cu ochii deschiși un viitor frumos. Dar planurile sunt doar planuri. Descoperi că bărbatul din viața ta își dorește altceva și atunci rămâi cu inima frântă. Te întrebi cum ar fi fost dacă înțelegeai din prima acest lucru,. 

Iată câteva semne că un bărbat este cu adevărat interesat de tine și vrea o relație serioasă: 

1. Petrece timp calitativ alături de tine

Nu îl oprește nimic: nici problemele de la serviciu, nici invitațiile cu băieții la o bere, pentru că tu ești o prioritate pentru el. El înțelege perfect că relația voastră nu se va dezvolta dacă nu va investi în ea timp și energie.

2. Face totul ca tu să fii fericită

Când tu ești fericită, el e de două ori mai fericit. Face totul ca tu să zâmbești și să te bucuri. El vrea să trăiești cât mai ușor și mai confortabil. El încearcă să aducă în viața ta cât mai multă energie pozitivă.

3. Îți spune ce simte pentru tine

El nu lasă loc îndoielilor în relația voastră. Îți spune sincer că te iubește și că vrea să fie mereu alături de tine. Este foarte important pentru el să te știe în siguranță. Niciodată nu te va face să te îndoiești de el. 

4. Îți spune lucruri personale despre el

Când o persoană are intenții serioase, el își deschide sufletul în fața ta așa cum nu a mai făcut-o pentru nimeni altcineva. Îți împărtășește cele mai importante lucruri despre sine. 

5. Face multe planuri comune

Foarte des discută cu tine despre viitorul vostru comun. O face în mod deliberat ca tu să simți că el cu adevărat are intenții serioase. Îți demonstrează că tu nu ești doar o altă opțiune pentru el, dar că a făcut o alegere conștientă.

6. Este sincer cu tine

Mereu este sincer cu tine, indiferent ce s-ar întâmpla și oricât de amar ar fi adevărul. Știe că nu trebuie să te înșele niciodată, înțelege că nu trebuie să se prefacă, pentru că tu nu meriți o asemenea atitudine. 

7. Își respectă promisiunile

Niciodată nu aruncă vorbe în vânt. Dacă promite ceva, cu siguranță se va ține de cuvânt. Încearcă totul să facă pentru tine, chiar dacă este foarte obosit uneori. 

Sursa :