7 semne că el te va părăsi în scurt timp

Până mai ieri totul era bine și frumos între voi doi. Astăzi totul s-a schimbat. De ce această schimbare bruscă?

Sau poate totuși au existat careva semne care au indicat că firul care te leagă de iubitul tău s-a uzat, că persoana ta iubită se îndepărtează de tine și, eventual, despărțirea nu este departe. Dar, de cele mai multe ori, nici nu ai bănuit nimic și nu te-ai gândit să arunci o privire mai atentă asupra evoluției lucrurilor dintre voi doi, deci despărțirea de bărbatul iubit se va dovedi a fi o lovitură destul de dureroasă din care s-ar putea să nu îți revii un timp.

Așa că învață să te protejezi de un șoc brusc, citind aceste 7 semne care-ți spun că că iubitul tău ar putea fi pe punctul de a se despărți de tine:

1. Ceva în relația voastră merge greșit

Emoțiile voastre nu mai sunt o punte de legătură între voi. Sufletele voastre nu se mai unesc într-un tot întreg. Indiferent ce spui și indiferent de ce emoții ai, nu primești același răspuns înapoi. Iubitul tău devine indiferent.

Acest lucru este exact opusul a ceea ce se întâmplă, de fapt, atunci când doi oameni vor cu adevărat să-și întărească relația. Dacă realizezi că iubitul tău devine indiferent și detașat, e timpul să te pregătești pentru o inevitabilă separare.

2. Adio vorbelor frumoase

Iubitul tău nu îți mai spune cât de bine arăți. Nu îți mai laudă cina delicioasă pe care ai pregătit-o. Nu te mai acoperă cu complimente, cum o făcea de obicei. Fosta lui amabilitate este înlocuită de o excesivă avalanșă de pretenții și critici constante.

Cuvintele mai puțin frumoase îi zboară de pe buze instantaneu. Dacă ești vigilentă și ai observat că aceste lucruri se întâmplă de la o vreme, poți face o înțelegere cu iubitul tău să purtați o conversație sinceră ca să salvați relația. Iar dacă nu merge, puteți încerca să rămâneți doar prieteni. 

3. Iritabilitate

Simți că întotdeauna îți enervezi iubitul, indiferent de ce nu ai face. Deși acest lucru ar putea fi și un semn că el are nevoie de mai mult spațiu personal, de obicei iritabilitatea excesivă sugerează că iubitul tău are în plan evadarea din această relație.

Într-un final el ar putea prefera să se afle oriunde, cu oricine, dar nu cu tine. 

4. Nu mai ești prioritatea lui

Aceste semne ar putea fi prezente în relația ta, mai ales pe plan imtim. Vei observa că iubitul tău a încetat complet să își facă griji pentru ceea ce vrei tu, pentru bunăstarea ta.

Când un bărbat iubește cu adevărat, el te va pune pe primul loc în lista priorităților sale, el nu va fi indiferent față de gândurile și sentimentele tale. Când vei observa că pe persoana ta dragă nu face nici un compromis și totul are legătură doar cu el, ceva nu este bine. 

5. Nu te mai sună și nu îți mai scrie

Zilele când iubitul tău te suna și îți scria mesaje frumoase de dragoste au luat sfârșit. Acum tu practic te rogi de el să te sune sau să îți trimită un mesaj. O astfel de lipsă de atenție indică doar un singur lucru: tu nu mai ești în gândurile sale. 

6. Doar certuri între voi

Brusc. îți dai seama că în viața ta zilele proaste sunt cu mult mai multe decât cele frumoase. Toate discuțiile pe care le inițiezi cu iubitul tău duc la certuri între voi doi. Nu mai aveți nici o discuție calmă. 

7. Viitor incert

Până de curând, credeai că trăiești cea mai frumoasă poveste de dragoste: visați împreună și vă făceați planuri de viitor. Dar acum înțelegi că el te-a exclus total din aceste planuri și vise.

Motivul pentru care el te-a scos din imagine este unul foarte simplu: el pur și simplu nu te mai vede în aceste vise, nu te mai vede alături de el.

Sursa :