7 semne că bărbatul de lângă tine este cu adevărat bun

În jurul nostru întâlnim o mulțime de oameni, fie mai buni, fie mai răi. Tind să cred că oameni buni totuși sunt mai mulți. De asemenea, există oameni toxici și ticăloși. Dar dacă știi exact ce vrei, dacă ai definit clar care sunt limitele tale, oricând îți poți da seama pe cine ai alături și să-i spui să plece dacă nu este bărbatul potrivit pentru tine.

Da, nu toți oamenii pe care îi vei întâlni în călătoria vieții vor fi albi și pufoși. Este posibil să-i întâlnești pe cei răi și va trebui să te confrunți cu ei. Dar de îndată ce vei întâlni o persoană cu adevărat bună, vei înțelege acest lucru. Dacă ai întâlnit un astfel de bărbat, te poți considera o femeie norocoasă și fericită. Iată câteva repere că bărbatul pe care l-ai întâlnit este unul foarte bun și cu el vei fi foarte fericită:

1. El te acceptă pentru cine ești cu adevărat

Un bărbat bun acceptă și iubește femeia dragă pentru cine este ea. El nu va încerca să te schimbe, să te modeleze după propriul plac. El nu te va forța să devii idealul său, pentru că știe că ești minunată așa cum ești. Nici el nu este un model perfect, de aceea nu va profita de slăbiciunile și vulnerabilitățile tale.

2. El e mereu acolo, pentru tine

Când ai nevoie, el e mereu acolo. Chiar dacă îl vei suna în toiul nopții, el va veni să te sprijine. El este bărbatul care mereu va găsi timp, energie și putere pentru tine, pentru că tu ești prioritatea lui.

3. El respectă limitele

El este bărbatul care știe să respecte limitele. Niciodată nu te va obliga să faci ceva inconfortabil, jignitor sau umilitor. Cu cât veți deveni mai apropiați, cu atât vei înțelege mai bine ce poți accepta și ce nu.

4. El te face să te simți atrăgătoare

El este bărbatul bun care mereu va face tot posibilul ca tu să te simți atrăgătoare și cea mai frumoasă. El mereu se va asigura că știi că ești iubită și dragă lui. Niciodată nu te vei îndoi de ce simte el pentru tine.

5. El mereu încearcă să devină mai bun

Oamenii buni îi ajută pe alți oameni. El este bărbatul care niciodată nu va trece pe lângă durerea cuiva. Mereu îi va observa pe cei care au nevoie de ajutor și mereu va tinde să devină mai bun. El este bărbatul care lucrează mult asupra sa, care niciodată nu se oprește la mijloc de drum. Care încearcă să devină azi mai bun decât ieri.

6. El își respectă promisiunile

El nu este persoana care doar promite. Mereu face ceea ce spune. Cuvintele lui sunt lege. Să ții minte: dacă a promis, se va ține de cuvânt.

7. El te va inspira să fii cea mai bună

Cu cât mai mult timp petreci cu el, cu atât vei dori să fii cea mai bună. El este cel care te inspiră, te provoacă să faci lucruri frumoase, interesante. El este cel care îți susține toate ideile, visele, obiectivele. El te va ajuta să crești, să devii cea care mereu ți-ai dorit să devii.