7 semne că ai alături de tine un bărbat, nu un băiat

Sunt câteva semne care te pot convinge că alături de tine este un bărbat matur, gata de o relație serioasă și nu un băiat, incapabil să iubească sincer și rsponsabil:

Un bărbat matur mereu găsește timp pentru femeia iubită. El primește plăcere de la fiecare clipă petrecută alături de ea. 

El va fi alături, va susține și va încuraja, știind cu sinceritate cât de important este să ai un om de încredere aproape. Va oferi siguranță și șansa unui viitor frumos împreună.

Un bărbat matur va încerca să construiască.

Va da la o parte mofturile, capriciile, deprinderile proaste și va construi. Pentru că acest proces este mai important și mai plin de dragoste decât orice. 

Un bărbat matur mereu își va respecta promisiunile. Mai mult decât atât, nu va minți și nu se va folosi de momentele de slăbiciune ale femeii iubite. Va oferi încredere. 

Un bărbat matur va fi gata să discute despre orice, cu grijă și deschidere. Va aborda toate problemele și va încerca să găsească o soluție pentru fiecare. 

Un bărbat matur mereu va încerca să-și depășească fricile. Va ști că nimic nu este pentru totdeauna. Din acest motiv va avea grijă ca felul său de a fi să nu rănească femeia iubită. 

Un bărbat matur mereu își stabilește priorități. Păstrează alături prietenii care sunt și ei dispuși să investească timp și efort. Oferă dragoste și o atitudine corectă față de femeia iubită. 

Sursa :