7 semne că acestui bărbat îi pare foarte rău și te vrea înapoi

Rareori relațiile sunt simple, în ciuda tuturor eforturilor noastre. În timp ce unele sentimente sunt sincere, altele se pierd în ceață și nu ajung nicăieri. Există o mulțime de motive pentru care o relație se destramă, dar cel mai rău este regretul inimii noastre.

Te-ai întrebat vreodată dacă iubitul tău regretă despărțirea? Sau dacă încearcă să apară din nou în viața ta, dând semnale frumoase și plăcute? Dacă ți s-a întâmplat acest lucru, atunci mintea ta poate fi plină de confuzii. Cum să îți dai seama dacă iubitul tău regretă despărțirea și te vrea înapoi în viața lui:

1. Continuă să aștepte

Într-o relație, orice pauză este un chin pentru inimă și suflet. Pentru un bărbat care regretă o despărțire o altă femeie nu mai contează. Principalul lucru este că el nu te poate uita și mai speră să vă împăcați. Dacă se întâmplă să auzi de la cineva că iubitul tău e singur în continuare, atunci el continuă să aștepte să te întorci la el.

2.Nu schimbă contactele

După despărțire, este foarte greu să reziști tentației de a lua legătura cu fostul. Chiar dacă este dureros și neplăcut. Unii oameni nu schimbă contactele pentru că vor să rămână prieteni, iar iubitul tău nu schimbă contactele tocmai pentru că încă mai speră să te întoarcă la el. Dacă a luat legătura cu tine, încearcă să înțelegi care, totuși, este scopul adevărat.

3. Scuze sincere

Un bărbat se poate simți vinovat de ruperea unei relații. Aceste emoții sunt și mai mari, mai ales dacă nu a avut cum să-și ceară scuze în acel moment. Dacă observi că el își tot cere scuze, înseamnă că regretă despărțirea voastră. Scuzele se manifestă prin comportamentul său, prin modul de a vorbi și chiar în privirea sa. Este timpul să accepți faptul că el regretă pierderea ta.

4. Nu permite separarea completă

Este dificil pentru o persoană să accepte consecințele unei despărțiri. Dar acest fapt nu este unul rău. Iubitul tău nu are răbdare în emoții, în gânduri, în gesturi și conversație, de aceea el nu acceptă separarea completă. Încă regretă. E dificil pentru un bărbat să rupă o relație cu o femeie pe care a iubit-o foarte mult.

5. Gesturi

Despărțirea de femeia dragă are un efect foarte ciudat asupra bărbaților. În urma unei despărțiri, un bărbat poate fi capabil de gesturi pe care nu le-a mai făcut. De fapt, totul este foarte simplu: el nu este gata să se despartă de femeia iubită. Nu contează cum se manifestă: buchete mari de flori, invitații la film sau la restaurant. Toate acestea arată dorința lui sinceră de a te întoarce.

6. Fără lacrimi

Chiar dacă despărțirea dintre voi s-a sfârșit cu o ceartă, încă mai ai sentimentul că această ruptură nici nu a existat. De parcă totul este temporar și a fost doar o ceartă obișnuită. Acest lucru e din cauză că iubitul tău este încă cu tine în gânduri și în suflet. El te poate vizita, poate continua să comunice cu tine, asta sugerează că el încearcă să remedieze și să acopere toate nemulțumirile dintre voi doi.

7. Durere

Întâlnirea cu fostul este dureroasă. Mintea ta este inundată de sutele de amintiri cu el. La fel i se întâmplă și lui. Prietenii comuni îți zic că el a devenit mai retras, mai tăcut, nu iese cu prietenii. Asta înseamnă că el suferă, că în interiorul lui e o mare durere.

Există suficiente modalități să afli dacă fostul tău iubit regretă despărțirea voastră. De fapt, nimic nu contează. Dacă mai există o legătură între voi, dacă au mai rămas careva sentimente, veți înțelege din prima dacă mai există sau nu regrete. Într-o relație ambii iubesc și ambii sunt vinovați pentru o eventuală despărțire. Dacă încă mai există iubire, de ce nu?