7 semne că acest bărbat poate fi un iubit extraordinar

Limbajul iubirii este important, dar nu fiecare bărbat îl poate învăța. Cei care reușesc, vor deveni adevărații cuceritori, sinceri și empatici, dispuși să construiască. Ei vor deveni, de altfel, iubiți extraordinari pentru o femeie:

1. Este empatic

Bărbatul empatic știe cum să înțeleagă persoana de lângă el, știe să-i fie aproape în momentele dificile și cum să-și exprime corect compasiunea. Alături de un astfel de bărbat te vei simți înțeleasă, încurajată și protejată.

El mereu va fi îngrijorat de starea ta de bine și va avea grijă să te ferească de suferințe. Alături de un bărbat empatic vei putea construi o relație bazată pe înțelegere, acceptare, sinceritate și iubire adevărată.

2. Are valori corecte

Valorile morale corecte joacă un rol foarte important într-o relație. El știe ce comportamente sunt corecte și care sunt greșite și nu va permite niciodată să te jignească în vreun fel. El știe să facă diferența dintre bine și rău.

Bărbatul care are valori morale bine definite poate lua decizii corecte, purtând responsabilitatea pentru ele. Alături de el te vei simți iubită, respectată, mulțumită și împlinită.

3. Îți vorbește frumos despre foste

Toată lumea are un trecut în spate. Și bărbatul de alături are acest trecut, cu povești de iubire și foste iubite alături de care a construit. De fiecare dată când îl întrebi despre fostele partenere, el mereu vorbește frumos despre ele, cu respect.

Atitudinea sa față de femei în general este una pozitivă și înțelegi că, indiferent ce s-ar întâmpla, el va avea un comportament demn, din primele clipe ale relației și până la sfârșit.

4. Urăște minciuna

Bărbatul care urăște minciuna va un iubit extraordinar. Vei ști că alături de el nu are de ce să-ți fie frică de trădare sau să-ți apară anumite îndoieli despre ce face, cu cine se întâlnește atunci când nu e cu tine.

Relația ta cu el se bazează pe sinceritate, pe încredere totală și respect reciproc. Între voi doi mereu există timp pentru comunicare, pentru discuții sincere și productive. El are grijă să afle detalii despre ceea ce îți place, dar și tot ceea ce te deranjează.

5. Are grijă de mintea și corpul său

Acest bărbat are grijă de corpul său, încercând să arate bine, să fii mândră de el. Dar este și bărbatul care are grijă și de starea sa emoțională interioară. Pentru el foarte mult contează starea sa sufletească, pacea din interior însemnând că se poate implica total în relație.

El este bărbatul care știe să mențină un echilibru sănătos între toate elementele vieții sale, pentru a reuși să fie conectat la relație, la nevoile tale emoționale, dar și la dorințele sale.

6. Respectă femeile

Într-o relație, el mereu va pune respectul pentru femeia iubită pe primul loc și-i va demonstra că iubirea adevărată există nu doar prin cuvinte. El va fi bărbatul corect care vrea să construiască cu tine o relație adevărată, bazată pe sentimente reciproce.

Nu se va juca cu sentimentele tale și nu te va răni, pentru că prețuiește atenția, grija și iubirea ta. Alături de el tu vei ști că ești cea mai importantă femeie din viața lui și nu ai de ce să te îndoiești.

7. Știe să asculte partenera

Bărbatul care știe să asculte o femeie va putea să mute munții din loc. El este foarte atent la detalii, foarte grijuliu la nevoile și necesitățile tale. Cu el poți să te simți eliberată de griji, de frici, de îndoieli.

Cu el poți să-ți deschizi inima și să scoți la iveală răni și dureri. El mereu este atent la tot ce spui, ce faci și ce dorești. Te simți înțeleasă și susținută atunci când ai nevoie. El este un iubit extraordinar care merită să facă parte din viața ta.

© De Vorbă cu Tine