7 semne ale unei chimii puternice dintre două persoane

Această legătură apare atunci când două persoane se potrivesc cu adevărat. Acesta este primul semn că pot fi fericiţi împreună. Chimia dintre oameni nu este întotdeauna despre faptul cât de des vă spuneţi că vă iubiţi şi cât de tare o placi tu pe ea şi ea pe tine. Uneori toate aceste detalii sunt mult mai fine. Poţi nici să nu îţi dai seama că există o chimie puternică între tine şi o altă persoană până când nu începi să observi lucrurile ciudate pe care le faceţi. Chimia puternică poate apărea chiar şi cu o persoană căreia nu ţi se pare deloc potrivită şi căreia nu îi acordai atenţie, sau cu o persoană cu care erai într-o relaţie total nepotrivită. Iată 7 semne de care trebuie să ții cont atunci când simţi interes faţă de o anumită persoană:

1. Vă tachinaţi reciproc

Ai curaj să spui unei persoane de care te simţi atras unele lucruri pe care nu le-ai mai spus nimănuipână acum. Ambii vă scoateţi unul pe celălalt din zona de confort, verificând ce simte fiecare din voi. Dacă simţiţi o chimie puternică între voi, deseori vă tachinaţi şi glumiţi unul pe seama celuilalt. Simţi că poţi vorbi orice cu această persoană. 

2. Alte persoane observă chimia dintre voi

Nu subestima atenţia sporită din partea prietenilor şi a familiei. Ei știu despre entuziasmul tău şi cum te influenţează acest lucru pe tine, cât şi pe partenerul tău. Ei văd cum flirtezi, ce tensiune ciudată se creează între voi atunci când încercaţi să vă daţi seama de sentimentele voastre reciproce. De obicei, nici lucrurile abia sesizabile, ca o îmbrăţişare mai lungă sau strângerea mâinilor nu scapă de ochii atenţi ai celor dragi.

3. Atracţie şi intimitate

Dacă simţi o atracţie fizică faţă de o persoană sau ea față de tine, acest lucru indică clar chimia puternică pe care o experimentaţi amândoi. Chimia reuneşte oamenii la nivel fizic şi înţelegi că există o legătură puternică între voi. Ai o dorinţă puternică reciprocă să fiţi aproape unul de celălalt. 

4. Râsul şi uşurinţa în comunicare

Aţi putea să vă simţiţi incomod la început, dar în timp comunicarea devine mai uşoară. Râzi mai mult la glumele celuilalt, vocea ta devine mai moale. Vă comportaţi foarte natural şi nu trebuie să vă gândiţi în mod special la anumite subiecte pentru conversaţie. Ambii aveţi gânduri şi planuri similare şi vă este foarte uşor să comunicaţi unul cu celălalt. 

5. Totul este ciudat

Vă confruntaţi cu o tulburare ciudată şi penibilă. Ai găsit persoana potrivită, dar încă nu eşti pregătit să recunoşti că eşti atras de ea.

6. Contact vizual

Când vorbim despre contactul vizual, nu e vorba doar de privire. Cu toţii ne privim în mod constant. Dar când ai o chimie cu cineva, ochii voştri „se lipesc” de ochii celuilalt. Mintea ta este atrasă de persoana dragă şi ochii fac la fel.

7. Contact tactil

Una dintre cele mai specifice semne ale chimiei dintre două persoane este dorința de a atinge persoana pe care o simpatizezi. Este o reacţie subconştientă: în procesul de a flirta, fără să îţi dai seama, începi să atingi persoana care îţi place şi te simţi brusc incomod la această atingere. Ambii simţiţi că ceva se întâmplă, dar încă nu înţelegeţi ce anume. 

Chimia funcţionează cel mai bine dacă ambii vă simţiţi siguri pe voi înşivă şi în viaţa voastră proprie. În timp, veţi stăpâni arta flirtului, iar comunicarea cu persoana dragă va fi mai uşoară, mai distractivă şi mai naturală.