7 semne ale unei chimii puternice dintre două persoane

Această conexiune puternică apare atunci când două persoane se potrivesc foarte mult, fără a se preface. Este primul semn că un bărbat și o femeie pot fi fericiţi împreună. Este mai mult decât declarații de dragoste, siropoase. 

Uneori toate aceste detalii nu le vezi din prima. Poţi să nu îţi dai seama că există o chimie puternică între tine şi o altă persoană până când nu începi să observi anumite lucruri. Chimia puternică poate apărea chiar şi cu o persoană de care aparent nu îți place.

3. Atracţie 

Dacă simţi o atracţie puternică faţă de o persoană sau ea față de tine, acest lucru indică clar că există o chimie puternică între voi. Ai o dorinţă puternică să fii mai aproape și cât mai mult timp cu acest om, iar el simte același lucru în raport cu tine. 

2. Vă tachinaţi reciproc

Simţi că poţi vorbi despre orice cu această persoană. Mai mult decât atât, puteți face glume unul despre altul, fără a vă supăra. Te simți liberă, poți să-l tachinezi pe celălalt, în acest fel vă apropiați într-un mod firesc, descoperind cât de mult vă potriviți. 

3. Contact vizual

Nu e vorba doar despre a privi omul de alături. Este momentul când, privindu-vă, simțiți că îl cunoașteți pe celălalt de o viață, că acolo este casa și lumea voastră. Este o emoție ce nu poate fi redată prin cuvinte. 

4. Totul este ciudat

Ai găsit persoana potrivită, dar încă nu ești gata să recunoști că este omul tău. Îți pare ciudat să descoperi această compatibilitate puternică, mai ales că până acum nu ai experimentat așa ceva. Mai târziu, omul de alături îți va spune că a avut aceeași senzație. 

5. Cei din jur observă chimia dintre voi

Fie că este vorba despre prieteni sau familie, toată lumea vă spune despre cât de mult vă potriviți. Ei au înțeles că între voi se întâmplă ceva mult mai special. Ei văd ce energie apare între voi atunci când încercaţi să vă apropiați unul de celălalt. 

Acești oameni dragi vă ajută să vă daţi seama de sentimentele voastre reciproce. Poate că voi nu veți remarca unele lucruri, în schimb ei vor ști foarte ușor când lucrurile stau diferit, când inimile voastre bat la unison. 

6. Uşurinţa în comunicare

În timp comunicarea devine tot mai uşoară, mai flexibilă, mai specială. Râzi mai mult la glumele celuilalt, vocea ta devine mai moale, îți este mult mai comod să asculți, dar și să oferi replica. Nu ai îndoială că ai putea vorbi ore în șir cu acest om.

Vă comportaţi foarte natural şi nu trebuie să vă gândiţi în mod special la anumite subiecte pentru conversaţie. Ambii aveţi gânduri şi planuri similare şi vă este foarte uşor să comunicaţi unul să purtați conversații diverse. 

7. Contact tactil

Una dintre cele mai specifice semne ale chimiei dintre două persoane este dorința de a atinge persoana pe care o simpatizezi. Este o reacţie subconştientă: fără să îţi dai seama, începi să atingi persoana care îţi place şi te simţi brusc special.

Ambii simţiţi că ceva se întâmplă, dar încă nu înţelegeţi ce anume. Chimia funcţionează cel mai bine dacă ambii vă simţiţi siguri pe voi înşivă. În timp, veţi stăpâni arta flirtului, iar comunicarea cu persoana dragă va fi mai uşoară.