7 obiceiuri ale femeilor care se apreciază și se iubesc cu adevărat

Sunt câteva obiceiuri specifice femeilor care se respectă și se iubesc:

1. Obiceiul de a dormi destule ore pe noapte este unul necesar pentru conservarea frumuseții fizice și pentru armonizarea minții cu sufletul. Lipsa de somn afectează starea de sănătate, conduce către un dezechilibru hormonal, condiționează starea de stres și de anxietate.

De asemenea, somnul insuficient provoacă cearcăne inestetice sub ochi, care niciodată nu există în avantajul unei femei.

2. Obiceiul de a te odihni când te simți obosită, fără a lucra până la limită. Cel mai des, lipsa de odihnă are drept consecințe pierderea dorinței de a acționa, iritabilitatea și depresia.

Chiar dacă ai un program încărcat și ai prea multe activități de îndeplinit care te împiedică să te relaxezi, organizează-ți o pauză de 20 de minute pentru a acumula energia necesară pentru a continua de unde te-ai oprit.

3. Obiceiul de a mânca gustos și sănătos – pentru că nu se spune în zadar că ”ești ceea ce mănânci”. O femeie care se prețuiește pe sine niciodată nu va consuma produse care îi va dăuna. Ea va fi preocupată, chiar cu o grijă maternă, de starea organismului ei.

4. Obiceiul de a te mișca – corpul are nevoie de mișcare pentru a funcționa adecvat. Tot ce rămâne în inactivitate se distruge cu timpul. Totuși, un abuz de mișcare nu este recomandat. Trebuie să te ghidezi după simțul măsurii.

Mișcarea arde caloriile nedorite, ea activează hormonii fericirii, ea este viața. Chiar și atunci când te simți trist, aleargă ori sari puțin și garantat te vei simți mai bine.

5. Obiceiul de a te îngriji. Vizitarea unei coafeze sau a unei manichiuriste nu este un simplu capriciu, ci o necesitate. A fi frumoasă pentru sine, nu pentru lumea din jur, înseamnă a avea o stimă de sine înaltă.

6. Obiceiul de a fi intimă cu partenerul din propria dorință. În primul rând, orice nu ai face, trebuie să te ghidezi după propriile dorințe și necesități. Niciodată să nu te simți presată să faci un lucru. Mai ales, în cazul unei apropieri fizice cu partenerul, fă acest lucru mai întâi pentru propria plăcere.

7. Obiceiul de a trăi viața așa cum simți și vrei, fără a fi constrânsă de împrejurări sau de presiunea altor oameni. E important să-ți știi prețul și să faci ceea ce crezi că este important pentru tine.

Obiceiurile sunt extrem de importante în viața unei femei, pentru că ele reflectă modul în care aceasta se raportează la sine. De aceea, a dezvolta unele deprinderi corecte este esențial pentru a fi fericită.

Sursa :