7 motive pentru care o femeie atrage bărbaţii, chiar dacă nu este singură

Probabil ai observat că, din moment ce ai început să te întâlneşti cu cineva, şi alţi bărbaţi au început să manifeste atenţie în adresa ta. Dar de ce acum? De ce nu cu o lună în urmă, când erai singură? Există câteva explicaţii pentru acest fapt:

1. Probabil ai început să comunici cu mai mulţi bărbaţi

De regulă, bărbaţii prietenesc cu alți bărbaţi. Dacă ei vin acasă la tine sau doar vă întâlniţi împreună, primeşti mai multă atenţie din partea bărbaţilor decât atunci când erai singură. 

2. Ai început abia acum să observi atenţia din partea celor din jurul tău

Te3ntația de a face comparație, de a analiza – este mare. Abia acum tu ai început să vezi şi să simţi atenţie mai multă, ceea ce înainte nici nu dădeai atenţie. Acum ai cu cine să faci comparaţie. Înainte doar priveai şi uitai repede. 

3. Într-o relaţie eşti mult mai încrezătoare

Primeşti atenţie şi grijă din partea prietenului, iar asta îţi dă încredere. Ştim prea bine că încrederea te deschide pentru lumea întâlnirilor: comunici cu o mai mare încredere şi întâlneşti noi persoane. Nu îţi este frică să fii refuzată, pentru că nu mai urmăreşti scopul unei cunoştinţe romantice. 

4. Un străin întotdeauna pare mai atractiv

Când ai găsit un bărbat interesant, cu o anumită poziție în societate şi alţii au început să se intereseze de tine.

5. Eşti emotivă

Când nevoile tale emoţionale sunt satisfăcute de prietenul tău actual, nu aştepţi şi nu ceri nimic nimic de la alţi bărbaţi. De aceea pentru alţii tu pari foarte atractivă. 

6. Ai devenit mai puţin cinică

De regulă, multe fete singure spun că bărbaţii nu sunt decât nişte bădărani. Dar, odată ce sunt într-o relaţie, discută foarte rar despre asta. Devin mai puțin cinice, aflându-se într-o relaţie.

7. Provocarea Alfa

Oriunde nu ne-am uita, energia intimă ne conduce viaţa. Un bărbat arată interes pentru tine nu pentru că este interesat, ci pentru că vrea să ştie că tu ţi-ai trăda partenerul de viaţă de dragul lui. Iar aceasta este o provocare pentru el.

Sursa :