7 motive pentru care nu reușești să găsești bărbatul potrivit

Orice femeie își dorește să întâlnească acel bărbat potrivit, care să aducă în viața ei un echilibru sănătos, trăind fericiți împreună pentru tot restul vieții. Doar că visul rămâne vis dacă este construit din iluzii.

Există un bărbat potrivit pentru femeia potrivită și asta e cea mai reușită conexiune care poate exista. Multe femei pornesc în căutarea lui, fără să-și dea seama că nu este pasul corect. Deși sunt frumoase, atrăgătoare, inteligente, nu le reușește să întâlnească bărbatul potrivit. Iată câteva motive:

1. Nu caută unde trebuie

Căutarea bărbatului potrivit nu trebuie să se transforme într-o vânătoare. Femeia trebuie să rămână ea însăși în orice împrejurare și să continue să facă exact acele lucruri pe care le face ea de obicei: să aibă grijă de sine, să se bucure de hobby-urile sale, să călătorească.

2. Așteptări exagerate

Pentru a nu avea decepții și regrete, este foarte important ca o femeie să nu aibă așteptări exagerate de la un bărbat. Percepțiile greșite o fac pe o femeie să nu înțeleagă corect cum gândește un bărbat sau ce anume reprezintă el ca personalitate.

Această diferență de gândire și acceptare, aceste iluzii false creează într-un final dezamăgiri dureroase. Ea începe să nu mai aibă încredere în bărbați și să devină mai dură cu sine, cu alegerile sale.

3. Nu se iubește pe sine

Pentru a întâlni un bărbat care să o iubească sincer și necondiționat, o femeie în primul rând trebuie să se iubească pe sine. Să se accepte așa cum este, să-și pună calitățile în valoare și să aibă grijă de sănătatea sa: atât cea fizică, cât și cea emoțională.

4. Haos în gânduri

O femeie care nu știe cu adevărat ce vrea, iar în mintea ei este un haos adevărat, nu va reuși să întâlnească bărbatul potrivit. Atunci când mintea este sufocată de gânduri anxioase, negative și chinuitoare, atunci când femeia trăiește multe evenimente din trecut și nu reușește să se elibereze de ele, nu mai există timp pentru a gândi corect.

5. Imaturitate emoțională

Imaturitatea emoțională a unei femei nu este nimic altceva decât incapacitatea de a crește, de a se dezvolta și de a vedea perspectiva partenerului.

Din diverse motive, cum ar fi traumele sau neglijență totală față de sine în trecut, unele femei nu se mai maturizează, respingând un bărbat bun. Ea nu știe să fie responsabilă pentru faptele sale, iar deciziile sunt luate fără a ține cont de consecințe.

6. Se bazează după tiparele greșite din trecut

Dacă o femeie continuă să trăiască cu regulile din trecut și să se conducă după niște valori morale depășite, asta îi va aduce multă nemulțumire în viața sa. Totul se întâmplă după un scenariu complicat, trecutul o conduce, ea nu poate controla prezentul și viața sa de zi cu zi.

Ea nu se poate bucura de viață sau poate că nu știe cum să o facă. Tiparele trecutului nu sunt decât niște șabloane negative de comportament, ceea ce influențează foarte negativ în relaționarea cu un bărbat potrivit.

7. Jertfește prea mult

Femeia care se jertfește prea mult este considerată a fi slabă, fără caracter, gata de orice pentru un bărbat. Ea în timp devine dependentă de el, atât fizic, cât și emoțional. Ea nu știe să impună reguli și limite clare.

Să îți cunoști propria valoare, să te înțelegi bine, să faci pace cu trecutul, să oferi iubire și să îmbrățișezi iubirea: iată cheia către apropierea de un bărbat corect.

© De Vorbă cu Tine