7 motive pentru care fostul și-a amintit brusc de tine și te vrea alături

Ai deja lumea ta, departe de lumea lui. Ești o femeie fericită, ai reușit să faci pace cu trecutul, nu mai suferi după acele iluzii. Ți-ai recăpătat respectul de sine și ai găsit propriul tău drum. Totuși, în mod neașteptat, fostul se întoarce în viața ta.

Îți vorbește frumos despre povestea voastră, de parcă ar fi trăită acum. Îți spune cât de mult contează pentru el prezența ta, deși tot el a fost cel care a inițiat despărțirea. Vrea atât de mult să oferi o nouă șansă, tu însă știi că în spatele acestei intenții pot fi alte motive:

1. Singurătatea. Nu a găsit o altă persoană cu care să împartă totul, a rămas singur. A înțeles după un timp că această singurătate îl macină, că relația cu tine i-a adus multe motive de fericire. Vrea să anuleze acea stare, prin apropierea de tine.

2. Frica de a nu fi iubit. A înțeles că iubirea este cea care contează într-un final. Acum, trecând ceva timp, a reușit să ajungă la unele concluzii importante în ceea ce privește relația voastră, felul în care îl iubeai atât de mult.

Doar tu ai avut sentimente sincere față de el. Nu a reușit să se apropie emoțional de altă persoană, să simtă aceleași emoții unice. Îi este frică să îmbătrânească și să fie lipsit de puterea iubirii. Tu erai aceai rază de lumină.

3. Este gelos pe fericirea ta

Poate că în spatele intenției sale nu se ascunde un sentiment frumos, ci pur și simplu o banală gelozie. El te-a urmărit în tot acest timp, a văzut cum din femeia timidă și nefericită ai devenit atât de sigură pe tine.

Poate chiar ai găsit un suflet de om, care vrea să îți înțeleagă și să îți iubească lumea. Toată transformarea prin care ai trecut ți-a adus multă lumină în interior, liniște și încredere. El este foarte gelos, mai ales dacă nu a reușit nimic.

4. Și-a dat seama că nimeni nu îl înțelege mai bine. Tu erai gata să-i cunoști sufletul, să vii alături de el cu încredere și să-i descoperi lumea. Tu erai gata să accepți și să treci peste toate neajunsurile, știind că iubirea este tot ce contează.

Tu l-ai văzut sensibil și cuminte, sincer și blând și nu l-ai îndepărtat. Dimpotrivă, ai apreciat blândețea și sinceritatea. Abia după mult timp și multe relații eșuate a înțeles că ești singura care îl voia alături cu adevărat.

5. Pur și simplu nu are pe nimeni altcineva. Nu a găsit o altă persoană, și-a amintit că exiști. Vrea să trăiască aceeași aventură de moment, să se folosească de sensibilitatea ta și atât. Ești persoana perfectă pentru a-i anula singurătatea.

6. Caută consolare în brațele tale

După relația voastră, a trecut prin multe experiențe, inclusiv sentimentale. Poate că a fost trădat, poate a greșit de prea multe ori. Acum vine alături de tine, știind că îl poți consola și înțelege, îl poți accepta cu toate lecțiile.

7. Vrea să se răzbune. Nu a uitat cât de mult l-ai iubit. Detașarea ta emoțională l-a provocat, l-a făcut să caute resurse pentru a se întoarce și a te convinge că ai făcut o mare greșeală că ai rupt orice conexiune cu el.

Vrea să se răzbune

© De Vorbă cu Tine