7 motive pentru care bărbatul va rămâne fidel unei femei pentru totdeauna

Da, există și bărbați fideli femeii iubite. Da, există și încredere între doi oameni. Există dorința de a fi alături de un om drag pentru toată viața. Atunci când până și gândul înșelării este de neconceput. Când, plin de recunoștință, oferi siguranța zilei de mâine.

Fidelitatea nu se măsoară în numărul de clipe petrecute alături de cineva. Nu reprezintă doar gesturile de afecțiune în raport cu femeia iubită. Ea înseamnă și tot ceea refuzi să faci, chiar dacă ai avea ocazia. Înseamnă acele limite, setate în inimă și minte.

Un bărbat fidel înțelege valoarea încrederii oferite de femeie. Știe cât de sensibil este subiectul fidelității, cât de ușor poți trăda sufletul partenerei. Iată de ce el nu își va permite să greșească, să supună unui risc imprevizibil toată povestea lor.

1. Valori

Un bărbat demn a fost crescut și educat într-o manieră corectă. Setul său de valori corespund ideii fidelității. În mintea lui, el nu-și imaginează să se întâmple acest lucru vreodată. Dacă nu va mai simți nimic pentru femeia de alături, îi va vorbi despre asta.

Dacă vor apărea nemulțumiri, va discuta despre ele. Dar nu alături de altcineva, nu fugind pe ușa din spate. Caracterul său demn îl oprește de fiecare dată să facă un gest necugetat, pe care să-l regrete apoi. El știe pe cine are alături, știe ce înseamnă fidelitatea.

2. Iubire

Cel care iubește, nu are timp să se gândească la asemenea subiecte extreme. Inima lui este plină de sentimente frumoase în raport cu femeia de alături, gândurile sale sunt orientate spre relație. Nimic mai mult nu contează decât bunăstarea acestei relații.

3. Alegere

La început, a făcut o alegere. Acum, doar respectă ceea ce a stabilit atunci, în acel moment când a luat-o de mână și i-a promis încredere. El se respectă, este corect, iar acest comportament se raportează și la omul de alături. Atât timp cât este cu ea, nu este loc pentru altcineva.

4. Teamă de consecințe

Poate că într-un moment al vieții, va exista acea tentație. Dar imediat după un gând nepotrivit va urma punerea în balanță a consecințelor, a efectelor secundare. Este convins că nu vrea să cedeze o iubire sinceră pentru o aventură care nu va conta.

5. Respect

El respectă pe femeia de alături, o respectă pentru faptul că l-a ales dintre miile de bărbați. Va răspunde cu aceeași atitudine corectă, nu vede o altă abordare. Din respect, îi va vorbi deschis despre toate îndoielile lui, preferând să spună adevărul, decât să caute alinare în brațe străine.

6. Viitor

Cine, dacă nu această femeie îl face fericit? Cum, dacă nu împreună vor trece peste toate provocările? De fiecare dată când are îndoieli, se gândește la acel viitor comun, la acea familie frumoasă pe care o pot avea, la toate planurile comune.

7. Completare

Au atât de multe lucruri în comun, încât este sigur că nu va găsi o altă femeie, care să-l completeze atât de bine. Ea îl cunoaște, în fața ei și-a deschis sufletul, a avut curajul să plângă și să râdă, fiind înțeles. O iubește și o vrea alături, pentru totdeauna.

Iubirile mari trec peste orice tentație și provocare a vieții. Iubirile mari sunt îmbrățișate din toată inima de către bărbați. Până la urmă, este ceea ce au căutat dintotdeauna.

© De Vorbă cu Tine