7 motive pentru care atragi doar bărbați nepotriviți

Ai obosit să tot eșuezi în relații. Ai parte doar de experiențe neplăcute, de întâlniri dezamăgitoare și despărțiri care te fac să suferi. Ești gata să cedezi, să-ți promiți că nu vei mai căuta o persoană potrivită ție. Te întrebi ce nu este în regulă cu tine.

S-ar putea ca problema să nu fie la tine. Sau să existe această problemă, dar să nu o cunoști. Ai impresia că lucrurile merg în direcția corectă, doar că probabil ai greșit intersecția, dar și viteza cu care mergi. Oprește-te și analizează lucrurile.

1. Critică constantă

Nici nu simți această latură a ta. În schimb, omul de lângă tine îți reproșează constant că îl critici fără motiv. Îl acuzi de toate relele din lume, chiar dacă îți poate argumenta că lucrurile nu stau așa. La un moment dat, acest om obosește și pleacă.

În urmă rămâi tu, revoltată și nemulțumită de acest final. Acumulezi în tine multă energie negativă, ca la următoarea relație să fii și mai critică. Numărul de pretenții crește, dar oare crește și numărul de îmbunătățiri la caracterul tău?

2. Îți este prea frică

Ai avut parte de multe eșecuri, iată de ce te implici într-o nouă relație cu multă frică. Trăind un asemenea sentiment, nici nu poți să vezi partenerul cu deschidere. Îl percepi drept un potențial acuzator. Nici nu se începe relația, că deja i-ai stabilit finalul.

Frica ți-a intrat și în inimă: ți-e teamă să iubești deschis, să descoperi omul din spatele aparențelor. Poate că nu este atât de nepotrivit, poate că vei descoperi în timp că are rost. Dar nu ai răbdare, nu ai liniștea de a procesa corect informația.

3. Te gândești la trecut

Nu ai reușit să faci pace cu trecutul. Fostul încă este în gândurile tale, acel bărbat care te-a părăsit în cel mai frumos moment al vieții. Trecutul nu-ți dă pace, iată de ce vezi prezentul în culori gri. Pentru a fi alături de tine, un bărbat trebuie să-ți demonstreze prea multe.

4. Fără optimism

Nu ai în tine bucuria de a trăi. Respectiv, sperii bărbații, îi faci să se întrebe cum va fi viitorul alături de tine. Un bărbat bun este atras de o femeie fericită, independentă, sigură pe sine, care radiază energie pozitivă. Fiind mereu supărată, atragi bărbați la fel de supărați.

5. Lipsa atractivității

Nu înseamnă că trebuie să faci tot posibilul, ca să placi bărbatului. E mai mult un fel al tău de a fi, o imagine pe care o transmiți celorlați. Atractivitatea vine din cuvintele pe care le spui, din eleganța ta, din bunătatea sufletului.

6. Falsitate

Vrei să ai un avantaj în fața altor femei, deci te folosești de trucuri murdare. Minciuna și purtarea măștilor sunt la ordinea zilei. Atunci nu te mai mira că găsești doar bărbați care trădează, care își dau seama cine este alături de ei și răspund la fel.

7. Nu cauți unde trebuie

Poate că mediul nu favorizează întâlnirea unui bărbat bun. Ești corectă, dar cei din jur nu sunt corecți. Faci tot ce trebuie, dar nimic nu va funcționa, atât timp cât spațiul de manifestare este greșit. Există bărbați buni, cu siguranță.

Nu te opri să cauți, să speri. Doar schimbă ceva la abordarea ta. Încetează să cauți și concentrează-te pe propria persoană. Fii tu o persoană corectă și vei descoperi bărbatul corect.

© De Vorbă cu Tine