7 metode să-i demonstrezi partenerului că-l iubești, fără a-i spune un cuvânt

Aceste metode simple, dar atât de frumoase îți vor aduce relația la un nivel diferit, învățându-te să iubești fără cuvinte…

1. Pregătește-i o cină delicioasă

Se spune că cea mai bună metodă de a cuceri un bărbat e să-i gătești ceva delicios. Și e adevărat! Nu e deloc obligatoriu să te complici cu rețete supranaturale. E mult mai bine să gătești ceva simplu, dar care cu siguranță îi va fi pe plac. Crede-mă, gestul tău va fi observat, cu siguranță.

2. Ai grijă de curățenia din dulapul lui

Dacă pierzi câteva minute în plus zilnic, pentru a-i aduce în ordine ținuta de zi, dar și starea lucrurilor din dulap, vei avea de câștigat. Dar nu crede că e vorba de o oarecare obligație a femeii de a face asta, dimpotrivă – o faci, pentru a-i arăta grija pe care o porți pentru el. Reacția lui te va bucura.

3. Nu stinge lumina în casă, când el revine târziu de la muncă

E mult mai plăcut să revii într-o casă luminată după o zi grea de muncă. Asta te face să crezi că ești așteptat și că ai la cine te întoarce zilnic acasă. Plus, ai putea să-i mai lași și un bilețel cu un mesaj drăguț, dacă erai prea obosită ca să-i spui ,,noapte bună” și ai adormit.

4. Invită-l la o întâlnire romantică

Acest gest vă va ajuta să evadați din rutină, dăruind relației voastre o atmosferă cu totul nouă. Și da, dacă inițiativa ar veni din partea ta, el cu o va aprecia, fără nici un dubiu!

5. Îmbracă-te, uneori, în hainele care îi plac lui 

Cât de ciudat n-ar suna, bărbaților le este important ca partenera lor să ia în considerație preferințele lui în haine, machiaj, etc. Firește că nu e corect să ne subordonăm în totalitate acestora, pentru că suntem individualități. Totuși, e bine să ne încredem și în preferințele partenerului și să-i cerem sfatul înainte de a merge la un eveniment comun.

6. Fii gată să-i dăruiești zeci de îmbrățișări pe zi

E bine-cunoscut, ba chiar demonstrat că îmbrățisările reduc nivelul de stres și regularizează starea psiho-emoțională a oricărui individ. Dăruindu-i partenerului îmbrățișări regulate, îi vei defini armonia lăuntrică de care fiecare din noi are nevoie…

7. Spontanietatea e cheia spre fericire 

Senzația de spontanietate e una extrem de plăcută, ce nu poate fi comparată cu nimic altceva. Majoritatea cuplurilor renunță la ea, alegând confortul. Dar voi ați putea fi altfel! Organizează o călătorie, excursie, cină, sesiune foto, etc. sponatană, care se va transforma dacă nu într-o aventură, atunci într-o amintire frumoasă, cu siguranță!

Sursa :